Wervingsvideo laten maken

Medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf! Je wilt daarom talent aantrekken dat niet alleen de juiste vaardigheden in huis heeft, maar ook echt een klik heeft met de organisatie. Het maken van een wervingsvideo is dé manier om te laten wat je als werkgever te bieden hebt aan toekomstige medewerkers. Door middel van een bedrijfstour en interviews met medewerkers kunnen kijkers de sfeer ‘live’ proeven. Zegt veel meer dan een vacaturetekst en is daarbij ook nog een stuk leuker om te zien!

Ook een wervingsvideo laten maken?

Laat ons met je meedenken, dan zorgen we samen voor een wervingsvideo op maat. Vul vrijblijvend het formulier in en dan spreken we elkaar snel.

Offerte aanvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een wervingsvideo laten maken?

“Je medewerkers zijn de beste ambassadeurs”

De manier om te laten zien wat jou een aantrekkelijk werkgever maakt

Wie kan er beter vertellen over hoe het is om bij jouw bedrijf te werken, dan de werknemers zelf? In de wervingsvideo laten we diverse medewerkers aan het woord. Goed acteerwerk is niet nodig: hoe authentieker, hoe beter! Immers is het veel geloofwaardiger als kijkers kunnen zien én horen dat medewerkers oprecht enthousiast zijn over hun baan en werkgever. Bovendien kun je ook laten zien hoe het bedrijf er van binnen uit ziet en kun je toch net die extra punten scoren door die voetbaltafel, kantine of borrelruimte te laten zien!

De manier om te laten zien naar wie je op zoek bent

Het spin in het web, de duizendpoot, de teamplayer… we kennen de clichés allemaal en we weten ook dat het gebruik van deze termen je niet de gouden diamant zullen brengen. Feit is dat het gezochte profiel meestal een stuk complexer is dan de combinatie van een aantal woorden. Het voordeel van een wervingsvideo is dat die complexiteit wél goed naar voren. Door te laten zien welk type mensen er al werkzaam zijn bij het bedrijf en in wat voor omgeving zij opereren, is het veel duidelijker wat er van een sollicitant verwacht wordt.

Het beste medium om mensen te enthousiasmeren

Waar een concurrent in een enkele bullet point probeert samen te vatten hoe de  bedrijfscultuur in elkaar steekt, kun jij punten scoren met een enthousiasmerende combinatie van tekst, beeld en muziek om zo de juiste energie kunnen overbrengen op de sollicitant. Dit doen we geheel op basis van jouw wensen en wordt op zo’n manier toegepast dat alle elementen in de wervingsvideo met elkaar kloppen en er sprake is van ‘synergie’.

Makkelijker te vinden én te delen!

Zoekmachines als Google en sociale media als LinkedIn, Twitter en Facebook zijn een sleutelrol gaan spelen in de zoektocht naar banen. Het komt bovendien vaak voor dat sollicitanten een baan krijgen doorgespeeld van mensen uit hun netwerk. Het grote voordeel aan een wervingsvideo (ook wel: ‘Werken bij’ video genoemd) is dat het veel aantrekkelijker is om deze te bekijken en te delen dan een duffe vacaturetekst. Bonus: video’s zijn makkelijker te vinden omdat deze door Google beter worden geïndexeerd. Althans, als je het goed aanpakt. Gelukkig kunnen wij je ook hier bij helpen!

Jouw 'werken bij' video
1. Het verhaal
Wat maakt het voor potentiële medewerkers aantrekkelijk om bij jullie te komen werken en wat voor een type mensen werken er bij jullie?
2. Conceptontwikkeling
We ontwikkelen een concept voor de film welke volledig op het bedrijf aansluit.
3. Productie
Er wordt een datum ingepland wanneer we komen filmen op locatie. Over het algemeen wordt alles binnen één dag opgenomen. Hierna wordt het gemonteerd.
4. Feedback
Bij ons krijgen klanten de mogelijkheid om onbeperkt feedback te leveren op het concept.
Wij maakten o.a. ook films voor