Wervingsvideo laten maken

Medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf! Je wilt daarom talent aantrekken dat niet alleen de juiste vaardigheden in huis heeft, maar ook echt een klik heeft met de organisatie. Het maken van een wervingsvideo is dé manier om te laten wat je als werkgever te bieden hebt aan toekomstige medewerkers. Door middel van een bedrijfstour en interviews met medewerkers kunnen kijkers de sfeer ‘live’ proeven. Zegt veel meer dan een vacaturetekst en is daarbij ook nog een stuk leuker om te zien!

Ook een wervingsvideo laten maken?

Laat ons met je meedenken, dan zorgen we samen voor een wervingsvideo op maat. Vul vrijblijvend het formulier in en dan spreken we elkaar snel.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een wervingsvideo laten maken?

“Je medewerkers zijn de beste ambassadeurs”

De manier om te laten zien wat jou een aantrekkelijk werkgever maakt

Wie kan er beter vertellen over hoe het is om bij jouw bedrijf te werken, dan de werknemers zelf? In de wervingsvideo laten we diverse medewerkers aan het woord. Goed acteerwerk is niet nodig: hoe authentieker, hoe beter! Immers is het veel geloofwaardiger als kijkers kunnen zien én horen dat medewerkers oprecht enthousiast zijn over hun baan en werkgever. Bovendien kun je ook laten zien hoe het bedrijf er van binnen uit ziet en kun je toch net die extra punten scoren door die voetbaltafel, kantine of borrelruimte te laten zien!

De manier om te laten zien naar wie je op zoek bent

Het spin in het web, de duizendpoot, de teamplayer… we kennen de clichés allemaal en we weten ook dat het gebruik van deze termen je niet de gouden diamant zullen brengen. Feit is dat het gezochte profiel meestal een stuk complexer is dan de combinatie van een aantal woorden. Het voordeel van een wervingsvideo is dat die complexiteit wél goed naar voren. Door te laten zien welk type mensen er al werkzaam zijn bij het bedrijf en in wat voor omgeving zij opereren, is het veel duidelijker wat er van een sollicitant verwacht wordt.

Het beste medium om mensen te enthousiasmeren

Waar een concurrent in een enkele bullet point probeert samen te vatten hoe de  bedrijfscultuur in elkaar steekt, kun jij punten scoren met een enthousiasmerende combinatie van tekst, beeld en muziek om zo de juiste energie kunnen overbrengen op de sollicitant. Dit doen we geheel op basis van jouw wensen en wordt op zo’n manier toegepast dat alle elementen in de wervingsvideo met elkaar kloppen en er sprake is van ‘synergie’.

Makkelijker te vinden én te delen!

Zoekmachines als Google en sociale media als LinkedIn, Twitter en Facebook zijn een sleutelrol gaan spelen in de zoektocht naar banen. Het komt bovendien vaak voor dat sollicitanten een baan krijgen doorgespeeld van mensen uit hun netwerk. Het grote voordeel aan een wervingsvideo (ook wel: ‘Werken bij’ video genoemd) is dat het veel aantrekkelijker is om deze te bekijken en te delen dan een duffe vacaturetekst. Bonus: video’s zijn makkelijker te vinden omdat deze door Google beter worden geïndexeerd. Althans, als je het goed aanpakt. Gelukkig kunnen wij je ook hier bij helpen!

Onze werkwijze

Op weg naar een effectieve wervingsvideo om het juiste talent aan te trekken? Wij zorgen ervoor dat potentiële kandidaten een duidelijk en aantrekkelijk beeld krijgen van jouw organisatie. Hier is ons proces:

1. Kennismaking

In onze eerste ontmoeting willen we alles weten over jouw bedrijfscultuur, de waarden en de specifieke rollen die je wilt vervullen. Dit helpt ons om te begrijpen wat jouw organisatie onderscheidt, zodat we een wervingsvideo kunnen maken die recht doet aan je unieke bedrijfsidentiteit.

2. Voorbereiding

Voorbereiding is de sleutel. We denken na over welke teamleden, afdelingen, projecten en aspecten van het bedrijf we willen uitlichten. We bepalen de verhaallijn en creëren een script of draaiboek dat de kandidaat niet alleen informeert, maar ook inspireert.

3. Opnames

Showtime! We duiken in jouw bedrijf en leggen de dagelijkse dynamiek vast, evenals de mensen die er werken. Van het filmen van werkzaamheden, teammeetings tot koffiepauzes, we zorgen ervoor dat we het echte, authentieke beeld van werken bij jouw bedrijf vastleggen.

4. Montage

Zodra de opnames zijn afgerond, begint het verfijnde werk in de montage. Met zorgvuldige bewerking transformeren we ruw beeldmateriaal naar een aantrekkelijke wervingsvideo. Met de juiste shots, muziek en graphics zorgen we ervoor dat potentiële werknemers een zo compleet mogelijk beeld krijgen van jouw organisatie.

5. Feedback en oplevering

Voordat we de wervingsvideo opleveren, geven we je de kans om feedback te geven. We willen ervoor zorgen dat elke seconde van de video jouw bedrijf en de beschikbare functies eer aan doet. Zodra je tevreden bent, is de wervingsvideo klaar om gedeeld te worden op je carrière site, sociale media en andere recruitmentplatforms.