'Werken bij' video laten maken

Wil jij nieuwe getalenteerde medewerkers vinden voor jouw bedrijf? Kies dan voor een ‘Werken bij’ video! In een ‘Werken bij’ video kan je een openstaande functie op een smaakvolle manier verkopen. Niet alleen wordt er gericht op de functie maar ook op het bedrijf, wat is de passie binnen het bedrijf en hoe ziet de werksfeer er uit. Zorg dat mensen bij jullie willen solliciteren en ga voor een groter bereik middels een ‘Werken bij’ video.

Ook een ‘Werken bij’ video laten maken?

We denken graag met je mee om een passende ‘Werken bij’ video te maken voor jouw bedrijf. Vul vrijblijvend het formulier in, dan spreken we elkaar snel.

Informatie aanvragen

Waarom een 'Werken bij' video laten maken?

“Je medewerkers zijn de beste ambassadeurs”

Tekst < Video

Veel tekst vacatures praten over ‘leuke collega’s’ en een ‘leuk bedrijf’, maar hoe zie je dat? Met een ‘Werken bij’ video kan je de sollicitanten daadwerkelijk een beeld laten zien hoe leuk het bedrijf is en wat de sfeer op de werkvloer is. Dit kan net de trigger voor werkzoekenden zijn om voor jullie te kiezen.

Video heeft een groter bereik

Het blijkt dat mensen eerder een vacature bekijken als het een vacature met video is. Dit komt omdat je direct een impressie krijgt van hoe het bedrijf te werk gaat en of dit bij jou aansluit. Door een goede ‘Werken bij’ video (ook wel: wervingsvideo genoemd) kan je dus een aantrekkelijk beeld geven van jouw bedrijf. Het overgrote deel van de werknemers is niet actief zoekend naar een nieuwe baan, door social media is er een mogelijkheid dat een videovacature makkelijker op het pad komt van deze mensen en de interesse wordt gewekt.

Video om te enthousiasmeren

Een concurrent vat wellicht met een paar bullet points samen hoe de bedrijfscultuur er uit ziet. Jij kan echter punten scoren door de energie van jouw bedrijf over te brengen in een wervingsvideo. We kijken samen naar de wensen en doelen van de film en gaan kijken hoe we deze kunnen bereiken middels film.

Eenvoudig te vinden én te delen!

Bij het vinden van een nieuwe baan zijn social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter en Facebook een belangrijke rol gaan spelen. Mensen worden getagd onder een bericht door hun vrienden, familie en netwerk. Een video bereikt eerder mensen dus dit zorgt er ook voor dat jouw open vacature sneller wordt gevonden en gedeeld. Daarnaast is het toch veel aantrekkelijker om even een ‘Werken bij’ video te kijken dan een hele vacaturetekst te lezen? Wist je dat: video’s ook beter worden geïndexeerd door Google? En dat ze daardoor ook makkelijker te vinden zijn?

Jouw 'Werken bij' video
1. Het verhaal
Wat maakt jouw bedrijf aantrekkelijk en wat voor een soort mensen werken er nu bij jullie?
2. Conceptontwikkeling
We gaan aan de slag met een concept voor de film die op de wensen aansluit.
3. Productie
We plannen een datum in voor de opnames. Over het algemeen is het in één dag opgenomen. Hierna gaan we bij ons kantoor ermee aan de slag er wordt er een montage gemaakt.
4. Feedback
Bij ons krijgen klanten de mogelijkheid om onbeperkt feedback te leveren op het concept.
Wij maakten o.a. ook films voor