Bedrijfsfilm, promotie- of wervingsvideo laten maken?

Zet de stap naar videomarketing:

  • Complete producties: van concept tot montage
  • High quality films voor bedrijven en evenementen
  • Breed inzetbaar: van social media tot website
  • Maximale impact met je marketingbudget

Benieuwd wat Your Productions voor jou kan doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze videospecialisten staan klaar om te kijken wat videomarketing voor jouw organisatie kan betekenen.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Zij gingen jou voor..

“Samen vertalen we jouw idee tot een unieke videoproductie”

Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant. Dit alles weet Your Productions als geen ander prachtig in beeld te brengen, met een scherp oog voor detail. Het team is bovendien prettig om mee samen te werken. De jongens zijn professioneel, flexibel en kunnen altijd snel kwaliteit leveren.
Leonie van der Meer Marketing & Communicatie Manager - Stichting Sportevenementen Le Champion
Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s. Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept. Het enthousiasme waarmee Your Productions iedere opdracht aanvliegt zorgt voor een prettige samenwerking, dat leidt tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Door deze kwaliteitsinjectie kan N.E.C. haar supporters online blijven verrassen.
Ruud Fraser Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen
Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal. De mannen van Your Productions kunnen als géén ander deze verhalen vertalen naar kéér op kéér een vette productie. Of het nou gaat om een event aftermovie of een brand movie, het klopt met wie wij zijn en wat we willen vertellen. De flexibiliteit, inlevingsvermogen en de camera- en edit skills zijn voor ons de juiste ingrediënten voor deze succesvolle 9-jarige(!) samenwerking.
Bas Klunder Creative Marketing Manager - Strong Viking
Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Yourproductions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld! Daarnaast creëren ze kwalitatief sterke video’s waarin onze sportieve missie en het samenhorigheidsgevoel zegevieren. Ook zijn we heel tevreden met de informatieve video’s over onze samenwerking met diverse voetbalclubs. Betrokken, kwaliteit en flexibel, zo kennen wij Yourproductions.
Brian van Dortmond Sports Sponsorships & Marketing coördinator (NL/BE) bij Herbalife Nutrition
Wij maakten o.a. ook films voor