Website laten maken

Een nieuwe, moderne website

Wordpress website

We ontmoeten elke dag nieuwe mensen. Maar wist je dat al deze mensen binnen 10 seconden een eerste indruk van je hebben gevormd? Je voorkomen is je visitekaartje, en op diezelfde manier is je website het visitekaartje voor je onderneming. We zorgen er met veel plezier voor dat de website bij de eerste ontmoeting een onverwoestbare indruk maakt op de potentiële klant!

Ook een WordPress website laten maken?

Wil je zien wat we voor jou kunnen betekenen? We stellen vrijblijvend een offerte op en denken direct met je mee over een nieuwe website.

Informatie aanvragen

Waarom bij ons een WordPress website laten maken?

“De ervaring van de gebruiker staat voorop”

Professioneel design

Bij het maken van een website is een professionele uitstraling essentieel. Doordat wij veel kennis en ervaring hebben op het gebied van websiteoptimalisatie, kunnen we je op basis van jouw wensen helpen met het designen en inrichten van een professionele website. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij voorop: voor je bezoekers, maar ook voor jou! De website wordt namelijk gemaakt met behulp van WordPress, het bekendste en fijnste CMS (Content Management Systeem). Hierdoor kan je na de lancering van de website zelf updates plaatsen en bovendien de website gemakkelijk aanpassen.

Zoekmachinevriendelijk (SEO)

We leven in een internet tijdperk waarbij de klant steeds meer zélf op zoek gaat naar informatie wanneer hij een vraag of probleem heeft. Deze zoektocht begint veelal online, bijvoorbeeld door een vraag in te tikken in de zoekbalk van Google. Maar word je eigenlijk wel goed gevonden? Anders geformuleerd: sta je op pagina 1 of pagina 100 van de zoekmachineresultaten wanneer de klant een vraag stelt? Bij het maken van de website zorgen we ervoor dat de SEO (zoekmachineoptimalisatie) geoptimaliseerd is. Hierdoor word je beter gevonden door de potentiële klant.

Social media

Social media zijn onderdeel van het leven geworden. En niet alleen op persoonlijk vlak: ook in het zakenleven zijn social media onmisbaar. Via de social media kan je interessante content delen en bovendien de conversatie aangaan met je klanten. Door de integratie van social media op de website kunnen je bezoekers gemakkelijk content van de website delen met hun netwerk.

Wordpress website laten maken

We werken alléén met WordPress. De reden? Omdat WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld is. WordPress is eenvoudig om bij te houden, voor iedereen, zelfs wanneer je weinig tot geen technische kennis hebt. Bij een WordPress website zit je niet aan een webbouwer gebonden. Alle teksten en foto’s kan je zelf toevoegen.

Nieuwe website
1. Eigen identiteit
Elk bedrijf heeft een eigen identiteit. We kijken grondig naar je bedrijf en kijken hoe jouw website deze identiteit kan vertalen.
2.Conceptontwikkeling
We gaan aan de slag met een concept welke volledig aansluit bij uw bedrijf. We zorgen voor een moderne, aantrekkelijke look & feel.
3.Productie
Na akkoord voor het concept werken we de gehele website uit, tot er een volledig werkend concept staat.
4.Feedback
Je krijgt de mogelijkheid om feedback te leveren op het concept. Wij maken de website volledig naar wens af.
Wij realiseren de tofste concepten voor