Website laten maken

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Opmerkingen

* Verplichte velden

EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

We ontmoeten elke dag nieuwe mensen. Maar wist u dat al deze mensen binnen 10 seconden een eerste indruk van u hebben gevormd? Uw voorkomen is uw visitekaartje, en op diezelfde manier is uw website het visitekaartje voor uw onderneming. Wij zorgen er met veel plezier voor dat uw website bij de eerste ontmoeting een onverwoestbare indruk maakt op de potentiële klant!

  • Professioneel design
    Bij het maken van een website is een professionele uitstraling essentieel. Doordat wij veel kennis en ervaring hebben op het gebied van websiteoptimalisatie, kunnen we u op basis van uw wensen helpen met het designen en inrichten van een professionele website. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij voorop: voor uw bezoekers, maar ook voor u! De website wordt namelijk gemaakt met behulp van Wordpress, het bekendste en fijnste CMS (Content Management Systeem). Hierdoor kunt u na de lancering van de website zelf updates plaatsen en bovendien de website gemakkelijk aanpassen.
  • Zoekmachinevriendelijk (SEO)
    We leven in een internet tijdperk waarbij de klant steeds meer zélf op zoek gaat naar informatie wanneer hij een vraag of probleem heeft. Deze zoektocht begint veelal online, bijvoorbeeld door een vraag in te tikken in de zoekbalk van Google. Maar wordt u eigenlijk wel goed gevonden? Anders geformuleerd: staat u op pagina 1 of pagina 100 van de zoekmachineresultaten wanneer de klant een vraag stelt? Bij het maken van de website zorgen wij ervoor dat de SEO (zoekmachineoptimalisatie) geoptimaliseerd is. Hierdoor wordt u beter gevonden door uw potentiële klant.
  • Social media
    Social media zijn onderdeel van het leven geworden. En niet alleen op persoonlijk vlak: ook in het zakenleven zijn social media onmisbaar. Via de social media kunt u interessante content delen en bovendien de conversatie aangaan met uw klanten. Door de integratie van social media op de website kunnen uw bezoekers gemakkelijk content van uw website delen met hun netwerk.

Momenteel bieden wij onze klanten twee webdesign-pakketten aan.

Een Wordpress website laten maken op basis van een professionele template
Een template is een soort sjabloon die we voor het designen van websites gebruiken. Hierbij kunt u kiezen uit een ruim assortiment van professionele templates die u volledig naar eigen wens kunt indelen. Het voordeel van deze optie is dat het goedkoper is dan het eerste pakket, omdat het minder werkuren in beslag neemt.

Een compleet unieke website laten ontwerpen
Wanneer u dat wenst, kunnen wij een compleet nieuw en uniek webdesign voor u ontwerpen, dat in detail is gebaseerd op uw wensen en welke wordt ontworpen door onze webdesigner. Met dit webdesign pakket kunt u er zeker van zijn dat u een authentieke website heeft. Het website design zal dus volledig op maat gemaakt zijn. Heeft u al een webdesign beschikbaar? Dan kunt u ook uw PSD naar Wordpress laten omzetten.

Ook een Wordpress website laten maken? Neem contact met ons op via het contactformulier.

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO