Video partner nodig?

Your Productions, al ruim 10 jaar een videoproductiebedrijf. Met passie vertellen wij jouw verhaal. We luisteren, kijken en denken mee om zo een pakkend resultaat te krijgen. De videoproducties die we maken zijn veelal korte video’s tussen de 30 en 90 seconden die ideaal inzetbaar zijn voor social media. Als videopartner van jouw bedrijf, denken we mee hoe video in jouw bedrijf past. Van projectfilms, tot wervingsvideo’s om vacatures in te vullen. Video is een krachtig middel om jouw doelen te bereiken.

Samenwerken met ons videoproductiebedrijf?

Laat ons meedenken met jouw bedrijf en neem vrijblijvend contact op.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Met Your Productions als videoproductiebedrijf aan de slag

“Samen vertalen we jouw idee tot een unieke videoproductie”

De identiteit van jouw bedrijf uitdragen met een video

In de ruim tien jaar dat ons videoproductie bedrijf nu bestaat, hebben we met tal vanopdrachtgevers samengewerkt. Wie is je doelgroep? Wat is je boodschap? Wat onderscheidt jouw bedrijf van andere? Het zijn zomaar enkele vragen die we op je ‘afvuren’ wanneer je ons benadert. Want tot de kern van jouw onderneming komen en dat middels een video verduidelijken, dat is ons doel. Eerst zien, dan geloven? Je hebt groot gelijk. In ons portfolio kun je zien hoe veelzijdig ons videoproductie bedrijf is.

Een videoproductiebedrijf dat out of the box denkt

Aan dertien-in-een-dozijn hebben we een broertje dood. We weten dat ambitieuze ondernemers iets nodig hebben om zich mee te onderscheiden. Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor het in kaart brengen van de visie en de doelen van jouw merk. Hoe kunnen we deze visueel zo sterk en origineel mogelijk in kaart brengen? Wij laten zien dat authenticiteit en originaliteit hand in hand gaan: een videoproductie waarin je jouw merk of bedrijf helemaal herkent en waarin deze van het scherm spettert.

Jouw full service videopartner

Op zoek naar een videoproductie bedrijf zonder onnodige toeters en bellen? Naar een heldere communicatie en een no-nonsense mentaliteit? Dan ben je bij Your Productions aan het juiste adres. Wij leveren video’s op maat, waaronder promotiefilms, instructiefilms en evenementenvideo’s, maar doorlopen altijd van A tot Z een helder stappenplan. Ook wanneer je eigenlijk nog geen idee hebt van hoe je invulling wilt geven aan je video, helpen wij je op weg.

Flexibiliteit voorop

Aan ieder verzoek is wel een mouw te passen. Ook als je bedrijf klein is en je over een beperkt budget voor een video beschikt. Ons videoproductie bedrijf denkt in mogelijkheden en betrekt jou van het begin tot het eind bij jouw unieke productie.

Onze werkwijze

Als videoproductiebedrijf hebben we een eigen stappenplan voor succes, dat gaat als volgt.

1. Kennismaking

Wanneer we kennis maken verdiepen we ons in jouw bedrijf. Wil je meer werknemers werven, sales verhogen of naamsbekendheid vergroten? Het begrijpen hiervan is cruciaal om effectieve en meeslepende content te creëren die deze doelen behaalt.

2. Voorbereiding

In deze fase bereiden we de opnames van de bedrijfsfilm voor. Wat brengen we exact in beeld, met welke mensen en welke locaties. Al deze zaken komen terug in een videoplan, draaiboek of script.

3. Opnames

En actie! Onze cameramensen leggen jouw bedrijf vast op film. Het is onze taak om jouw visie tot leven te brengen en elk detail vast te leggen die daaraan bijdraagt. We werken met licht en geluid om het mooiste plaatje te creëren van hoge kwaliteit.

4. Montage

In deze stap komt alles samen: beeld, geluid en animatie. Onze editors monteren de geschoten beelden van het bedrijf tot een flitsende video. We optimaliseren de kleuren en voegen muziek en geluidseffecten toe. Het resultaat is een afgewerkt product dat jouw wensen weerspiegelt en klaar is om je doelen te behalen.

5. Feedback en oplevering

In de laatste fase voorziet de klant de bedrijfsfilm van feedback. Dit doen we zo vaak nodig is om de film helemaal naar wens te maken. We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. De bedrijfsfilm wordt geleverd als bestand voor jouw videostrategie of marketingdoeleinden.