Wil je een videoproductie laten maken in Utrecht?

Utrecht, de bruisende stad en het kloppende hart van Nederland net zoals haar bedrijfsleven, want Utrecht is de tweede snelst groeiende stad van Nederland. Your Productions helpt bedrijven in Utrecht met het bereiken van hun doelgroep middels videoproductie. Effectieve videocontent die wordt ingezet voor social media en de website. Samen kijken we hoe we het beste jouw doelgroep aan kunnen spreken middels korte, krachtige videoproducties die raken.

Informatie aanvragen

Videoproductie maken in Utrecht

“Een videoproductie zegt meer dan 1.000 woorden!”

Videoproductie in de Domstad

Jouw bedrijf in the picture, letterlijk. Mogelijk is een videoproductie laten maken iets wat jullie als bedrijf nog niet eerder hebben gedaan, maar wel iets wat tegenwoordig essentieel is om jouw doelgroep te bereiken. Niet zomaar een videoproductie, maar een videoproductie waarover is nagedacht, een video met een boodschap en een video die de juiste snaren raakt bij jouw doelgroep.

Krachtige videoproductie Utrecht

Voor ondernemers is Utrecht een ideale locatie met zijn centrale ligging, maar naast de fysieke goede ligging is de online presentatie van je bedrijf ook van groot belang. Samen kijken we naar hoe we een script kunnen ontwikkelen die jouw (potentiële) klanten, aanspreekt én bereikt. Wij staan voor korte, krachtige video’s die binnen 60 tot 90 seconden jouw klanten hebben overtuigd.

Videowerkwijze Utrecht

Voor alle videoproducties die we in Utrecht maken starten we bij het maken van een concept. Wie is de doelgroep, wat is je boodschap, en hoe gaan we dit visualiseren. Onze video experts kijken samen met jouw bedrijf naar deze punten. Bij akkoord op het concept gaan we aan de slag met de productie van de film en komen op locatie om te filmen. Deze beelden worden verwerkt in de montage en jullie krijgen een kant en klare videoproductie die in te zetten is op alle social media kanalen en de website.

Aan de slag? Neem dan contact met ons op.

videoproductie-laten-maken-utrecht
1. Wat wil jij vertellen?
2. Conceptontwikkeling
3. Productie
4. Feedback
Wij maakten o.a. ook films voor