Wil je een videoproductie laten maken in Nijmegen?

Nijmegen, onze levendige stad, vol ondernemers met bedrijven en evenementen. Your Productions zorgt voor effectieve videoproducties in Nijmegen en omstreken. Met pakkende video’s bereiken we jouw doelgroep en brengen we de boodschap over die je wil overbrengen. Het start bij een ruw idee en eindigt met een complete film. In alle stappen denken we mee.

Op zoek naar een flexibele en creatieve videopartner? Dan horen we graag van je!

Informatie aanvragen

Videoproductie maken in Nijmegen

“Pakkende videoproducties, die je bij blijven”

Videoproductie in regio Nijmegen

Met een videoproductie kan je jouw bedrijf onder de aandacht brengen in Nijmegen of andere plaatsen waar je doelgroep zich bevind. Het belangrijkste aan een videoproductie is dat het een video is die de doelgroep aanspreekt en dat de boodschap blijft hangen. Een pakkende videoproductie is daarom van belang. Met onze expertise in film helpen we je graag om dit te bereiken.

Effectieve videoproductie Nijmegen

Klanten bereik je tegenwoordig voor een groot deel online. Mensen willen de sfeer al proeven zonder ergens geweest te zijn. Met een videoproductie kan je dat stukje beleving meegeven. In een tijdsbestek van zo’n 60 tot 90 seconden geef je de mensen een kijkje in de keuken, een kijkje in jouw bedrijf. Doordat mensen een korte spanningsboog hebben is een korte, krachtige video essentieel. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap de doelgroep bereikt.

Videowerkwijze Nijmegen

Bij elke video kijken we naar het verhaal. Wat is het verhaal achter jouw bedrijf, en wat wil je als bedrijf uitstralen. We maken een concept dat hier perfect op aansluit en waarin jullie je als bedrijf in herkennen. Onze filmcrew komt op locatie het concept realiseren. Alle beelden worden gemaakt waarna we met de montage beginnen. Je krijgt binnen 2 weken het eerste concept (tenzij je het natuurlijk direct nodig hebt) en kan dan feedback leveren. De film wordt aangeleverd als MP4 bestand die je op alle social media kanalen kan inzetten.

Starten met videoproducties in Nijmegen? We horen het graag!

videoproductie-laten-maken-nijmegen
1. Wat wil jij vertellen?
2. Conceptontwikkeling
3. Productie
4. Feedback
Wij maakten o.a. ook films voor