Wij helpen je met jouw videoproductie!

Top! Je hebt besloten om aan de slag te gaan met video. Misschien heb je zelfs al een heel goed idee. Als videoproductiebedrijf helpen wij je graag om dit idee te vertalen naar een professionele en kwalitatieve video. Weet je nog niet precies hoe je het wilt gaan aanpakken? Dan gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan om aan de hand van jouw doelstellingen een creatief filmidee te bedenken.

De kracht van beeld en geluid

Video is momenteel het meest populair op het gebied van content. Met een video kan je de kracht bundelen tussen beeld en geluid om zo jouw verhaal aan de kijker over te brengen. Onze videoproducties bestaan vaak uit korte, krachtige video’s van ongeveer 30 tot 90 seconden waarin de aandacht van de kijker wordt gegrepen en vastgehouden zodat de kijker daarna over kan gaan tot actie, de zogenaamde call-to-action.

Ook een videoproductie laten maken?

In vier stappen vertalen wij jouw idee van concept naar creatie. Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Met Your Productions aan de slag met jouw videoproductie

“Samen vertalen we jouw idee tot een unieke videoproductie”

Creatieve videoproductie

Of het nu gaat om het bedenken van een creatief filmidee of om het zoeken naar de perfecte invalshoek voor een creatief shot. Bij Your Productions willen we bij elk project een unieke videoproductie opleveren. Wij geloven in co-creatie met onze klanten. Door onze krachten te bundelen creëren we samen iets unieks.

Flexibel

Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en dus zetten we graag een stap extra voor een hoge klanttevredenheid. Klanten kunnen bij ons onbeperkt feedback geven, tot zij volledig tevreden zijn over het eindproduct. Ook met andere vragen proberen wij altijd zo goed mogelijk mee te denken en stellen we ons flexibel op.

Betaalbaar

We proberen elk project zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat de kosten betaalbaar blijven. We verdelen zo veel mogelijk taken over zo min mogelijk schouders en proberen zoveel mogelijk beeldmateriaal te schieten op een draaidag. Indien gewenst bewaren we al het beeldmateriaal voor jullie op onze server, zodat we (ongebruikt) materiaal altijd nog eens kunnen hergebruiken voor een videoproductie.

Snel

Sommige projecten moeten snel worden opgeleverd omdat de beelden anders niet meer relevant zijn. Onder andere door het maken van aftermovies van grote sportevenementen, weten we als geen ander hoe we om moeten gaan met strakke deadlines. Gelukkig draaien we al even mee. Dankzij deze ervaring zijn we in staat om snel een kwalitatieve videoproductie op te leveren.

Videoproductie laten maken
1. Verhaal
Een videoproductie begint bij een verhaal. Wat wil je vertellen?
2. Conceptontwikkeling
Hoe maak je van dit verhaal een concept? Daar helpen wij uiteraard mee!
3. Productie
Met ons team komen we op locatie om de film op te nemen.
4. Feedback
Op de film kan je feedback geven welke wij verwerken in de film.
Wij maakten o.a. ook films voor