Videoproductie laten maken?

Een videoproductie is het gehele proces van het creëren van een video, van het begin tot het eind. Misschien heb je zelf al een heel goed idee. Als videoproductiebedrijf helpen wij je graag om dit idee te vertalen naar een professionele en kwalitatieve video. Weet je nog niet precies hoe je het wilt gaan aanpakken? Dan gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan om aan de hand van jouw doelstellingen een creatief filmidee te bedenken.

De kracht van beeld en geluid

Video is momenteel het meest populair op het gebied van content. Met een videoproductie kan je de kracht bundelen tussen beeld en geluid om zo jouw verhaal aan de kijker over te brengen. Onze videoproducties bestaan vaak uit korte, krachtige video’s van ongeveer 30 tot 90 seconden waarin de aandacht van de kijker wordt gegrepen en vastgehouden zodat de kijker daarna over kan gaan tot actie, de zogenaamde call-to-action.

Ook een videoproductie laten maken?

In vier stappen vertalen wij jouw idee van concept naar creatie. Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Met Your Productions aan de slag met jouw videoproductie

“Samen vertalen we jouw idee tot een unieke videoproductie”

Creatieve videoproductie

Of het nu gaat om het bedenken van een creatief filmidee of om het zoeken naar de perfecte invalshoek voor een creatief shot. Bij Your Productions willen we bij elk project een unieke videoproductie opleveren. Wij geloven in co-creatie met onze klanten. Door onze krachten te bundelen creëren we samen iets unieks.

Flexibel

Als videoproductiebedrijf hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en dus zetten we graag een stap extra voor een hoge klanttevredenheid. Wij zijn erg flexibel, en vaak last minute nog in te zetten voor de videoproducties van onze klanten. Klanten kunnen bij ons onbeperkt feedback geven, tot zij volledig tevreden zijn over het eindproduct. Ook met andere vragen proberen wij altijd zo goed mogelijk mee te denken en stellen we ons flexibel op.

Betaalbare videoproducties

We proberen elk project zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat de kosten betaalbaar blijven. We werken in kleine teams van gemiddeld twee personen. Onze cameramannen zijn ervaren cameramensen met jarenlange ervaring waardoor de opnamedag soepel en vlot verloopt. Daarnaast bewaren we al het beeldmateriaal van de opnamedagen op onze server, zodat we (ongebruikt) materiaal altijd nog eens kunnen hergebruiken voor een nieuwe productie of korte social media items.

Snelle oplevering zonder kwaliteit te verliezen

Sommige projecten moeten snel worden opgeleverd omdat de beelden anders niet meer relevant zijn. Onder andere door het maken same-day social content en same-day aftermovies van grote (sport)evenementen, weten we als geen ander hoe we om moeten gaan met strakke deadlines. Gelukkig draaien we al even mee. Dankzij deze ervaring zijn we in staat om in korte tijd een kwalitatieve videoproducties op te leveren.

Onze werkwijze

Resultaat halen met een krachtige videoproducties, hoe gaat dat? We leggen het je uit.

1. Kennismaking

Wanneer we kennis maken verdiepen we ons in jouw bedrijf. Wil je meer werknemers werven, sales verhogen of naamsbekendheid vergroten? Het begrijpen hiervan is cruciaal om effectieve en meeslepende content te creëren die deze doelen behaalt.

2. Voorbereiding

In deze fase bereiden we de opnames van de bedrijfsfilm voor. Wat brengen we exact in beeld, met welke mensen en welke locaties. Al deze zaken komen terug in een videoplan, draaiboek of script.

3. Opnames

En actie! Onze cameramensen leggen jouw bedrijf vast op film. Het is onze taak om jouw visie tot leven te brengen en elk detail vast te leggen die daaraan bijdraagt. We werken met licht en geluid om het mooiste plaatje te creëren van hoge kwaliteit.

4. Montage

In deze stap komt alles samen: beeld, geluid en animatie. Onze editors monteren de geschoten beelden van het bedrijf tot een flitsende video. We optimaliseren de kleuren en voegen muziek en geluidseffecten toe. Het resultaat is een afgewerkt product dat jouw wensen weerspiegelt en klaar is om je doelen te behalen.

5. Feedback en oplevering

In de laatste fase voorziet de klant de bedrijfsfilm van feedback. Dit doen we zo vaak nodig is om de film helemaal naar wens te maken. We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. De bedrijfsfilm wordt geleverd als bestand voor jouw videostrategie of marketingdoeleinden.