Pakkende videoproducties in Rotterdam

YourProductions verzorgt elk denkbare videoproductie in Rotterdam en omgeving. Persoonlijk, creatief en gedreven vertellen we jouw verhaal door beeld, audio en tekst bij elkaar te brengen. Van de registratie van een evenement in Rotterdam tot een bedrijfsfilm of wervingsvideo: elke doelgroep is anders. Wij horen graag van jou wie je wilt bereiken en wat je doel is. Uiteindelijk vertalen we dit naar een video die daar perfect op aansluit. Als videopartner denken we in alle stappen mee.

Ook een videoproductie in Rotterdam laten maken?

Ons team staat tot jouw beschikking. Samen brengen we jouw ideeën tot leven in beeld en geluid. Wil je meer weten? Vul je gegevens in om informatie op maat te ontvangen. Liever een oriënterend gesprek op locatie in Rotterdam? Dan horen wij het graag.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Met Your Productions jouw videoproductie in Rotterdam opnemen

“Samen vertalen we jouw idee tot een unieke videoproductie”

Passie voor video

Video biedt onbeperkte mogelijkheden om fantastische content te produceren. Dat begint reeds bij het eerste idee voor een unieke video. Ook bij die eerste stap denken we daarom graag met de klant mee. Passie en expertise kenmerken de filmmakers en editors die zich op jouw project zullen storten. Zij zetten al hun creativiteit in om van elke video een unieke en krachtige productie te maken.

De klant staat voorop

Bij YourProductions werken we niet met een gelimiteerd aantal momenten om feedback te verwerken. We geloven namelijk in onze kwaliteiten en weten zeker dat we jouw wensen kunnen vertalen naar de perfecte videoproductie. We denken vooraf, tijdens en ook na het afronden van de video graag met je mee. En we gaan daarmee door totdat de video helemaal naar wens is. Een tevreden klant staat bij ons namelijk voorop.

Efficiënt en betaalbaar

We houden onze videoproducties betaalbaar door efficiënt te werken. Soms filmen we meerdere videoproducties op een dag, of gebruiken we de ruwe beelden weer om social content van te maken. Zo haal jij het optimale uit de video’s die geschoten zijn. We kijken samen naar de mogelijkheden die er voor jouw bedrijf zijn, zodat jij kan starten met video in te zetten voor jouw bedrijf.

Snelle oplevering

Ook wanneer de tijd beperkt is kunnen wij jou snel van een geslaagde video voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een evenement waarvan je dezelfde dag nog video’s wilt inzetten. In dat geval gaat er een editor mee naar jouw locatie in Rotterdam. Dezelfde dag nog heb jij jouw videoproductie, of dit nu korte social video’s zijn, of een complete aftermovie. Heb je geen evenement, maar gewoon een strakke deadline, ook dat is geen probleem!

Videoproductie laten maken
1. Verhaal
Een videoproductie begint bij een verhaal. Wat wil je vertellen?
2. Conceptontwikkeling
Hoe maak je van dit verhaal een concept? Daar helpen wij uiteraard mee!
3. Productie
Met ons team komen we op locatie om de film op te nemen.
4. Feedback
Op de film kan je feedback geven welke wij verwerken in de film.