Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

 

Videoproductie maken in Deventer

“Een videoproductie zegt meer dan 1.000 woorden!”

Aandacht krijgen met een videoproductie in Deventer

Jij krijgt, als wij een videoproductie in Deventer maken, een marketinginstrument in handen dat een echte aandachtstrekker is. Dit is belangrijk, want je wilt dat kijkers je video van 30 tot 90 seconden uitkijken. Het is de kunst om vanaf de eerste seconde de aandacht te trekken. De aandachtspanne van mensen is zo kort, dat veel videoproducties hierin de boot missen. Wij zorgen echter voor een pakkende video die de aandacht behoud om daarna de kijkers met een call-to-action aan te zetten tot actie.

Flexibel inzetbaar

Wil je last minute een videoproductie in Deventer laten maken? Wij zijn van de partij. En pas tevreden als jij dat bent. Daarom zijn wij zo flexibel dat je gewoon onbeperkt feedback mag geven. Je hebt misschien speciale wensen, waarvan je niet weet of het mogelijk is deze te realiseren. Laat het ons weten. In meedenken, zijn wij eveneens flexibel, van vormgeven aan een filmidee tot een uniek shot maken op de Brink in Deventer. Onze service is wat dat betreft net zo krachtig als de videoproductie die wij in Deventer voor je maken.

videoproductie deventer
1. Wat wil jij vertellen?
2. Conceptontwikkeling
3. Productie
4. Feedback