Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Videoproductie maken in Den Bosch

“Een videoproductie zegt meer dan 1.000 woorden!”

Videoproductie in 's-Hertogenbosch

Anno nu spelen video’s een doorslaggevende rol op het gebied van marketing. In korte tijd kun je er exact de boodschap mee communiceren die je voor ogen hebt. Onze professionals weten wat er nodig is om de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep in regio Den Bosch en hun aandacht van de eerste tot de laatste seconde vast te houden. De bedrijfsfilms en promotievideo’s die wij voor jouw onderneming maken, kun je op verschillende plekken inzetten. Denk behalve aan je website bijvoorbeeld ook aan sociale mediakanalen, YouTube, presentaties, beurzen en andere gelegenheden.

Samen een winnende videostrategie bepalen

Wanneer je kiest voor Your Productions, kies je voor een partner dichtbij Den Bosch die gebruikmaakt van de modernste materialen en up-to-date technieken. We zorgen voor kraakheldere beelden, muziek die jouw boodschap ondersteunt, professionele interviews en gesproken tekst in de taal van jouw wens. Samenwerking is bij ons een sleutelwoord. We beginnen dan ook niet met onze werkzaamheden
voordat we met jou om de tafel hebben gezeten. Wat zijn je doelstellingen, je wensen en stijlvoorkeuren? Volgens ons kan een strategie pas winning zijn wanneer jij als opdrachtgever met ons meedenkt.

videoproductie-den-bosch
1. Wat wil jij vertellen?
2. Conceptontwikkeling
3. Productie
4. Feedback