Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Videoproductie laten maken in Breda

“Converteer beter met video”

Unieke videoproductie in Breda

Vraag je ons hoe een geslaagde video eruitziet voor jouw bedrijf in Parel van het Zuiden? Dan kunnen we daar eigenlijk niet zomaar een antwoord op geven. Ieder bedrijf is immers uniek. Dat betekent dat ook iedere videoproductie dat moet zijn. Producties op maat, dat is waar we sterk in zijn. Jouw bedrijfsidentiteit, visie en doelstellingen vormen het uitgangspunt van onze werkzaamheden. Samen met jou gaan we aan de slag met het creëren van een eindproduct dat jouw boodschap authentiek én effectief overbrengt. Onze video’s kun je op je website, maar ook op andere kanalen en tijdens uiteenlopende
evenementen inzetten.

Samenwerking als sleutelwoord voor succes

Ons team heeft een unieke blik op contentcreatie en videoproductie. Kenmerkend voor onze werkwijze is de samenwerking die we aangaan met jou als opdrachtgever. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreide kennismaking. Wat is je doel? Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde stijl? Welke boodschap wil je met de video uitdragen? Een prettige samenwerking is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Niet voor niets komen veel van onze klanten bij ons terug met een nieuwe opdracht voor videoproductie in Breda en omgeving.

videoproductie breda
1. Wat wil jij vertellen?
2. Conceptontwikkeling
3. Productie
4. Feedback