Videograaf inhuren

Een videograaf inhuren om jouw bedrijf, dienst, product of evenement in een beeld te krijgen. Bij Your Productions staat jouw verhaal centraal. We luisteren, kijken en vertellen. Altijd met ons eigen vaste team aan creatievelingen met een passie voor video. De kennis van een volledig bedrijf, voor een freelance tarief. Zoek jij een videograaf voor een bedrijfsmatige video of event, dan zijn wij jouw videopartij.

Ons als videograaf inhuren?

Laat ons weten waar jij ons voor in zou willen zetten, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een videograaf inhuren?

“Versterk jouw bedrijf of merk met video”

Bereik jouw doelgroep met video

Of een pakkende video moeilijker is dan het klinkt? Niet als je het aan onze videografen over laat. Inmiddels draaien we al ruim 10 jaar  video’s voor bedrijven en evenementen. Met jarenlange samenwerkingen zoals bij N.E.C. Nijmegen, Herbalife en Strong Viking weten onze videografen wat voor een soort video’s werken bij (potentiële) klanten. Met videomarketing kan je jouw doelgroep bereiken en enthousiasmeren.

Vertel jouw (bedrijfs)verhaal

Videoproducties zijn er in alle vormen en maten. Het loopt uiteen van bedrijfsfilms, promotiefilms tot aftermovies. Maar elke video verteld een eigen verhaal. Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van jouw bedrijf, terwijl een aftermovie je meeneemt in de sfeer van het event. Als videograaf leggen we belangrijke punten of momenten vast van het bedrijf of evenement. Doordat wij goed zijn in het vastleggen van emotie, zorgen we voor video’s die écht spreken.

Delen, delen en nog eens delen

Nog een belangrijke reden om gebruik te maken van een videograaf, is dat je je video’s ook op andere kanalen dan alleen je website kunt delen. Plaats je de video op je sociale mediakanalen voor een groot bereik, of maak van de beelden een ijzersterke advertentie. Bovendien stel je je doelgroep meteen in staat om de content te delen met hun eigen netwerk. Dankzij deze ‘digitale mond-op-mondreclame’ bereik je een nog groter publiek.

Verbeter online zichtbaarheid

Tot slot zijn ook zoekmachines gek op video’s. Dat betekent dat het gebruik van video’s op je website jouw pagina’s helpt beter te ranken. Je vindbaarheid wordt zo verbeterd. Want wanneer je op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnt, is de kans veel groter dat gebruikers naar je website klikken. Wil je meer weten over hoe een videograaf werkt en wat Your Productions voor je kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Onze werkwijze

Je wilt een videograaf inhuren, maar hoe gaat dat? We leggen het je uit.

1. Kennismaking

Onze videograaf gaat zich verdiepen in jouw bedrijf. Wat wil je bereiken met je de video’s die je wilt maken, sales verhogen, medewerkers werven, of naamsbekendheid verbeteren? Dit is belangrijk om te weten of pakkende videocontent te maken die jouw doelstellingen behaalt.

2. Voorbereiding

We hebben een doel gekozen, en weten dus wat jij wilt bereiken met deze video. We gaan kijken hoe we jouw doel kunnen bereiken met film. Wat brengen we in beeld, wie komt er in beeld en waar gaan we het filmen? Dit komt uiteindelijk terug in een concreet plan van aanpak.

3. Opnames

Klaar voor de opnames! Onze videograaf (of videografen) komen filmen. Met een strak plan van aanpak schieten wij effectief de beelden voor de opnamedag. Elk detail is belangrijk, van uitstraling tot look van de omgeving. Elke videograaf die Your Productions werkt let op details. Alleen zo kan je tot een mooi eindresultaat komen.

4. Montage

Tijdens de montage gaat de videgraaf aan de slag om alles bij elkaar te voegen. Van beeld tot geluid en animatie. Kleuren worden geperfectioneerd, geluidseffecten worden toegevoegd voor de beleving en animatie kan worden toegevoegd om onderdelen te verduidelijken. Elk onderdeel is belangrijk om een video te maken die jouw kijkers aanspreekt.

5. Feedback en oplevering

Uiteindelijk krijg je de complete film te zien en kan je feedback geven. Bij ons zit je niet aan een limiet, wij zorgen gewoon dat jouw video altijd volledig naar jouw wens is. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Hierna wordt de video aangeleverd als WeTransfer bestand en kan deze ingezet worden.