Video laten maken

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Opmerkingen

* Verplichte velden

Geef uw bedrijf een gezicht met een video

Wilt u een video laten maken, perfect afgestemd op uw wensen? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van video's voor zowel particuliere bedrijven als maatschappelijke instellingen.

Waarom een video laten maken?

  • Uw bedrijf presenteren met video's

    Met een video laat u zien hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat, wat uw bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat u de klant te bieden heeft. Wij oriënteren ons allereerst op de achtergrond en identiteit van uw bedrijf, waarna we de sterke kanten prominent naar voren brengen in de montage.

  • Een video is een aantrekkelijke manier om de klant te overtuigen

    Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter, een website met enkel tekst kan saai en onpersoonlijk ogen voor de bezoeker. Video’s zijn een uitstekende manier om uw website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm brengt u de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

  • Optimaliseer uw bedrijfsfilm met VSEO

    VSEO staat voor Video Search Engine Optimization, Dit staat voor de optimalisatie in Zoekmachines door middel van video. Niet alleen bij uw website maar ook bij uw bedrijfsfilm kunt u SEO  toepassen. Bij videos wordt dit echter VSEO genoemd. Doordat wij VSEO toepassen op uw videos zullen uw videos beter scoren in de zoekmachines wat als resultaat meer geïnteresseerde bezoekers oplevert.

Ook een video laten maken? Neem contact met ons op via het contactformulier. Daarnaast vindt u hieronder een greep uit ons aanbod. Zo krijgt u een duidelijke indruk van ons werk!

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO