Video's maken met resultaat!

Wil jij een video laten maken voor jouw merk of bedrijf? Your Productions produceert verschillende soorten videoproducties. Zo valt bijvoorbeeld te denken aan bedrijfsfilms, promotiefilms, aftermovies, productvideo’s en nog veel meer. Zelfs voor animatiefilms stropen we graag onze mouwen op. Video’s zijn hedendaags de populairste vorm van content. Wij kunnen jou helpen om complexe processen, diensten of producten in beeld te brengen.

Ook een video laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op, en ontvang kosteloos advies over hoe video in is te zetten voor jouw bedrijf.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een video laten maken?

“Ervaar de kracht van video zelf”

Dé manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Het klinkt als een cliché, maar het is toch echt waar. Bedrijfsfilms zijn dan ook niet voor niets populair. Met deze video’s toon je op originele manier wat de pluspunten van jouw merk of bedrijf zijn. Een slimme vorm van marketing dus! Natuurlijk gaat het niet altijd om marketing alleen. Denk bijvoorbeeld maar aan een instructievideo voor intern gebruik. Ook dat kun je aan Your Productions overlaten.

Storytelling in video's

Een van de gouden tips binnen videoproductie? Gebruik storytelling. Deze manier van video’s maken, waarbij het verhaal van jouw product, merk of onderneming centraal staat, is dé manier om betrokkenheid bij je doelgroep te creëren. Storytelling betekent dus ook gebruikmaken van emoties in plaats van alleen droge feiten. Zo zijn je kijkers nóg meer bereid om naar je te luisteren.

Video laten maken voor ieder budget

Een video kan je direct en indirect heel wat opleveren. Toch blijft ‘Wat kost het laten maken van een video?’ een van de vragen die wij het vaakst horen. Geheel begrijpelijk. Want voordat je de vruchten ervan kunt plukken, wordt er natuurlijk eerst een investering van je gevraagd. Dat betekent niet altijd dat je diep in de buidel moet tasten voor een video. Elke productie van een video is namelijk anders. Waar we bij het ene bedrijf verschillende locaties en afdelingen af moeten om te filmen, wil jij wellicht alleen een video van een specifiek product of dienst. Daarom is het altijd goed om vooraf goed de wensen door te spreken zodat we een passend plan maken.

Complexiteit vereenvoudigen

Of je nu een product, service of een idee wilt uitleggen, video’s kunnen complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier overbrengen. Met behulp van beeld- en geluidselementen kunnen video’s concepten uitleggen die moeilijk te verwoorden zijn, waardoor ze ideaal zijn voor educatieve doeleinden en verhalen vertellen.

Onze werkwijze

Bereik marketingdoelen met video

1. Kennismaking

We leren jou en je bedrijf graag kennen. Vertel ons wat je wilt bereiken met je video’s. Wil je personeel werven, je naamsbekendheid vergroten of juist extra sales maken. Wij maken een plan van aanpak die hierop aansluit.

2. Voorbereiding

We bereiden de video in zijn geheel voor. We denken na over de beelden, welke setting, welke personen en hoe we jouw boodschap duidelijk kunnen maken. Dit komt allemaal samen in een script.

3. Opnames

Daar gaan we! Jouw video wordt opgenomen door onze cameramensen. We volgen het geplande script en zorgen dat alle beelden gefilmd worden. Elk detail is belangrijk hierin. Met licht en geluid zorgen we voor een beeld dat spreekt.

4. Montage

In de montage komt alles weer samen, beelden worden uitgezocht, geluidseffecten worden toegevoegd en animaties dienen eventueel ter verduidelijking van de boodschap. Uiteindelijk wordt het een video die jouw boodschap uitstraalt en jouw doelen gaat behalen.

5. Feedback en oplevering

Het concept is klaar en jij krijgt de video te zien. Laat ons weten wat je er van vindt. Mogelijk zie je iets wat aangepast moet worden, geen probleem! Bij ons zijn aanpassingen altijd inclusief tot de film klaar is. Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.