Blog

Full-time cameraman / video editor

Richard Derks - 22 mei 2018

Ben jij die creatieve cameraman / video editor die we zoeken? Heb jij een passie voor film, kan je zelfstandig werken en heb je een positieve instelling? Dan kunnen wij je een toffe baan aanbieden!

We zoeken:
Een creatieve cameraman (of vrouw) die ons videoteam komt versterken. Je bent iemand  die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, dit bij zowel de opnames als op kantoor. Bij Your Productions ben je altijd aan het kijken hoe je een creatief concept kan bedenken en realiseren. Je bent iemand met oog voor detail en weet hoe je de creatieve beelden krijgt. Je bent een master in editing en weet alles van color grading en moderne montages.

Je profiel:
– HBO werk- en denkniveau
– Zelfstandige werker, maar kan ook in teamverband werken
– Je kan eenvoudig met Adobe Creative Cloud software werken
– Het is een pré als je kan animeren
– Color grading is jouw ding
– Je hebt rijbewijs B
– Je bent flexibel (weekend en/of avonden horen er soms ook bij, altijd in overleg)
– Kan tegen drukke momenten (stressbestendig)
– Je kan goed communiceren

Wie zijn wij?
Your Productions is een videoproductiebedrijf uit Wijchen (bij Nijmegen). We bestaan uit een klein team waarmee we grote projecten realiseren. In principe maken we allerlei soorten films, van bedrijfsfilms tot aftermovies voor de corporate sector en evenementen.

Enkele voorbeelden van bedrijven waarvan we videopartner zijn: Strong Viking, N.E.C. Nijmegen, Amsterdam Marathon, Dam tot Damloop, Egmond Halve Marathon en Herbalife.

Wat bieden we je?
Je komt te werken in een leuk informeel team. Je kan meedenken met concepten voor films of maakt ze zelfstandig, je filmt mee op unieke locaties en gave projecten, daarnaast krijg je veel vrijheid tijdens de edit om een creatieve montage te maken. We hebben alle apparatuur in huis en filmen met o.a. de Sony FS5 met inferno en Panasonic GH5’s.

Heb je interesse in deze vacature stuur dan een e-mail naar info@yourproductions.nl of een bericht via ons contactformulier

 

teamfoto-richard-2020
Vragen over deze vacature?
Richard helpt je graag!
Richard Derks
Consultant