Testimonial video's die overtuigen

Je kent het vast wel: je bent van plan om een nieuw product of dienst aan te schaffen en hebt al je ‘research’ gedaan. Alles lijkt in orde, maar toch knaagt er iets…. geen enkele klant heeft een review achtergelaten. En daar loopt de betrouwbaarheid van de aanbieder een deuk op. En zijn er wel wat testimonials te lezen, dan weet je vaak niet of daar een echte klant achter zit. Het zou ook weleens de marketingmedewerker van hetzelfde bedrijf zijn geweest. Een testimonial video neemt die twijfels weg en straalt betrouwbaarheid uit.

Ook een testimonial video laten maken?

Wij denken graag met je mee over hoe je voor jouw bedrijf testimonial video’s kan inzetten.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een testimonial video laten maken?

“Wek vertrouwen bij potentiële klanten”

De klant als ambassadeur van jouw onderneming

Herkende je jezelf in het bovenstaande? Jouw (potentiële) klanten kijken op dezelfde manier naar jouw merk, producten en diensten. Een testimonial video laten maken is dan ook een slimme manier om de betrouwbaarheid van je bedrijf te verstevigen. Want wie kan jouw product of dienstverlening nu beter aanbevelen dan een daadwerkelijke klant? Een tevreden klant heeft geen commercieel voordeel en is daardoor een oprechte ambassadeur van jouw bedrijf.

Verhoog conversieratio's

Testimonial video’s kunnen direct worden ingezet op verschillende platforms zoals landingspagina’s op je website of social media. Uiteindelijk allemaal om potentiële klanten te overtuigen. Door echte verhalen en ervaringen te tonen, kunnen deze video’s de beslissingsfase beïnvloeden en leiden tot hogere conversieratio’s.

Een testimonial video die je op al je kanalen kunt gebruiken

Your Productions is een videoproductiebedrijf met inmiddels al meer dan tien jaar ervaring binnen het vak. We hebben een passie voor creativiteit en het vertellen van verhalen. Samen met onze klanten produceren wij video’s die als ijzersterke marketingtool dienen. En dat doen we altijd op maat. Besluit je een testimonial video door ons te laten maken? Het eindresultaat kun je delen op je website, je YouTube-kanaal en sociale mediakanalen.

Producties op maat

Your Productions denkt graag met je mee en is daarom van A tot Z bij het proces betrokken. Wat wil je uitdragen? Welke doelen heb je voor ogen? Wat is je merkidentiteit? Op basis van gedetailleerde informatie gaan we samen met jou aan een testimonial video op maat werken. Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan eens contact met ons op.

Onze werkwijze

Resultaat halen uit jouw testimonial video, zo doen we dat.

1. Kennismaking

We leren jou en je bedrijf eerst beter kennen tijdens een kennismaking. We gaan in op de doelstellingen van de video, wil je bijvoorbeeld merkbekendheid vergroten, vertrouwen opbouwen of juist een productlancering ondersteunen. Ook kijken we naar de doelgroep, voor wie is de video bedoeld en wat spreekt hen aan.

2. Voorbereiding

Tijdens de voorbereiding gaan we aan de slag met het concept van de film. Hoe gaat de film er uit zien? Wat heb je het liefst dat er gezegd wordt door degene die geïnterviewd wordt? Dit zullen we verwerken in een videoplan.

3. Opnames

En go! We starten de opnames van de testimonial video. We brengen het idee tot leven en zorgen dat we de juiste beelden maken die daaraan bijdragen.

4. Montage

Uiteindelijk komt het interview en de beelden samen. Onze editors zullen er een video van maken die perfect aansluit bij het vooraf bedachte concept. We zorgen daarnaast dat de kleuren, geluid en muziek optimaal is en verwerken dit tot een totaalvideo.

5. Feedback en oplevering

Wanneer de film opgestuurd is, kan jij feedback geven. Hoor je wellicht een zinnetje in de voice-over die er wat jou betreft uit mag? Geen probleem. Wij passen de film aan totdat jij tevreden bent en exporteren uiteindelijk een videobestand die jij kan inzetten op jouw kanalen.