Team

Maak kennis met ons team

Waarom voor ons kiezen?

We geven ons voor de volle honderd procent voor elk project waar we aan beginnen. We zijn een team met een passie voor mediaproductie. Met ons team behalen we de beste eindresultaten. Door onze ervaring in de corporate wereld en de (sport) evenementen branche kunnen we elk groot of klein evenement/bedrijf optimaal in beeld brengen. We verdiepen ons in elk project om zo de beste resultaten uit de mediaproducties te halen. Bij ons staat efficiënt werken en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel.

Videospecialist - Oprichter

Richard Derks

Van jongs af aan was er al een grote interesse en passie voor film. Over de jaren heen heeft hij dit verder kunnen ontwikkelen. Met een creatieve kijk op elke situatie zorgt hij voor krachtige beelden in de films die we maken.

Richard Derks
Videospecialist - Oprichter

Jorn Grisel

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Jorn Grisel
Filmmaker & Animator

Dylan van den Heuvel

Dylan’s passie voor het maken van film gaat ver terug. Als kind maakte hij al stop-motion films en wilde hij regisseur worden. Na zijn bachelor Communication & Multimedia Design besloot Dylan van zijn passie zijn beroep te maken. Verhalen vertellen door middel van audiovisuele producties, het liefst zo filmisch mogelijk: dat is waar Dylan écht gelukkig van wordt.

dylan-van-den-heuvel
Trouwe viervoeter

Puck

Een levensgenieter die zorgt voor de nodige afleiding op het kantoor. Als meest trouwe werknemer houdt ze iedereen op kantoor scherp in de gaten.

Puck