Team

Maak kennis met ons team

Waarom voor ons kiezen?

We geven ons voor de volle honderd procent voor elk project waar we aan beginnen. We zijn een team met een passie voor mediaproductie. Met ons team behalen we de beste eindresultaten. Door onze ervaring in de corporate wereld en de (sport) evenementen branche kunnen we elk groot of klein evenement/bedrijf optimaal in beeld brengen. We verdiepen ons in elk project om zo de beste resultaten uit de mediaproducties te halen. Bij ons staat efficiënt werken en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel.

Videospecialist - Oprichter

Richard Derks

Van jongs af aan was er al een grote interesse en passie voor film. In de loop van de jaren heeft hij dit verder kunnen ontwikkelen door ook een studie te volgen die hierop aansloot. Na zijn HBO opleiding International Media & Entertainment management is hij samen met Jorn Your Productions begonnen. Dit om voor klanten het maximale resultaat uit films te halen.

Richard Derks
Videospecialist - Oprichter

Jorn Grisel

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Jorn Grisel
Filmmaker & Animator

Dylan van den Heuvel

Dylan’s passie voor het maken van film gaat ver terug. Als kind maakte hij al stop-motion films en wilde hij regisseur worden. Na zijn bachelor Communication & Multimedia Design besloot Dylan van zijn passie zijn beroep te maken. Verhalen vertellen door middel van audiovisuele producties, het liefst zo filmisch mogelijk: dat is waar Dylan écht gelukkig van wordt.

dylan-van-den-heuvel
Video Consultant

Patrick Wijers

Onze nieuwste aanwinst! Altijd enthousiast, energiek en meedenkend. Met een creatieve blik op video helpt Patrick bedrijven vooruit. Hij is met plezier onderweg en komt dus ook graag langs voor een kop koffie.

Trouwe viervoeter

Puck

Een levensgenieter die zorgt voor de nodige afleiding op het kantoor. Als meest trouwe werknemer houdt ze iedereen op kantoor scherp in de gaten.

Puck