Team – oud

Maak kennis met ons team

Wij zijn Your Productions

We zijn een team van filmmakers, met een passie voor verhalende content. We vertellen verhalen van merken, bedrijven en producten door middel van film. Uit elke productie, groot of klein, willen wij het maximale resultaat halen. We luisteren, kijken en denken met bedrijven mee voor een krachtig eindresultaat.

We verdiepen ons in jouw verhaal, want wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen. Daarbij werken wij met een persoonlijke benadering. De weg naar het eindresultaat is namelijk minstens zo belangrijk.

Videospecialist - Oprichter

Richard Derks

Van jongs af aan was er al een grote interesse en passie voor film. Door de jaren heen heeft hij dit verder kunnen ontwikkelen. Met een creatieve kijk op elke situatie zorgt hij voor krachtige beelden in de films die we maken.

Videospecialist - Oprichter

Jorn Grisel

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Filmmaker - Animator

Dylan van den Heuvel

Zijn passie voor het maken van film gaat ver terug. Als kind wilde hij al filmmaker worden. Na zijn studie besloot Dylan van zijn passie zijn beroep te maken. Verhalen vertellen. Dat is waar Dylan écht gelukkig van wordt.

Filmmaker

Max Loermans

Achter de camera voelt Max zich echt op zijn plek, dat is waar hij het gelukkigst van wordt. Met een oog voor detail en met een grote glimlach maakt hij de mooiste beelden.

Editor

Ron van Woezik

Een vlotte editor en harde werker die denkt in creatieve oplossingen: Dat is wat Ron kenmerkt. Vol overgave buigt hij zich over het ruwe materiaal en polijst dit tot een hoogwaardig eindproduct.

Trouwe viervoeter

Puck

Een levensgenieter die zorgt voor de nodige afleiding op het kantoor. Als meest trouwe werknemer houdt ze iedereen op kantoor scherp in de gaten.