Til je social video's naar een hoger niveau

Ruim 14 miljoen. Dat is het aantal Nederlanders dat anno nu gebruikmaakt van sociale media. Een aantal dat elk jaar maar blijft stijgen. Vrijwel iedereen is actief op social media. En daar kun je als ondernemer je voordeel mee doen. Sociale mediakanalen zijn namelijk niet alleen goed voor leuke content, maar ook voor informatieve en commerciële boodschappen. Een social video laten maken is dus een slimme zet waarmee je je marketing een flinke boost geeft.

Ook social video’s laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op, en we komen graag langs voor vrijblijvend advies gesprek.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een social video laten maken?

“Straal kwaliteit uit met hoogwaardige social video’s”

Kleine video, grote impact

Een social video is een korte video. In veel gevallen telt deze niet meer dan vijftien seconden. Of dat genoeg is om de interesse en het enthousiasme van de kijker te wekken? Jazeker! En een bijkomend voordeel: dankzij het korte karakter van de video verslapt de aandacht van diezelfde kijker ook niet. Het resultaat? Het enthousiasme bevindt zich nog steeds op het toppunt. En dat maakt het des te waarschijnlijker dat jouw video gedeeld wordt.

Video’s die de identiteit van jouw onderneming ademen

Your Productions maakt unieke, pakkende content die geheel bij jouw online doelgroep aansluit. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat telt. Als trotse ondernemer wil je natuurlijk ook dat de identiteit van jouw merk of bedrijf duidelijk naar voren komt. Ook daar zorgen we voor. En wel met jouw hulp. Niet voor niets nemen we uitgebreid de tijd om met jouw om de tafel te zitten en jouw doelgroep, bedrijfsidentiteit en ambities te bespreken.

Verbeterde marktherkenning

Kijkers onthouden visuele informatie beter dan tekst. Social video’s bieden de mogelijkheid om je merk op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren, waardoor kijkers je merk of bedrijf eerder herinneren wanneer ze een aankoopbeslissing nemen. Bovendien kunnen consistente branding en stijl in je video’s helpen bij het opbouwen van merkherkenning over verschillende platforms heen.

Van kijker naar klant

Een social video creëren begint bij het ontwikkelen van het concept waarbij doelen worden bepaald, zoals het enthousiasmeren en overtuigen van de kijker. Het omzetten van online bezoekers in klanten is een krachtige beweging. Een social video is een investering die nieuwe klanten kan aantrekken, met over het algemeen een hoge ROI (rendement op investering) dankzij de gewonnen klanten.

Onze werkwijze

Impact maken met een boeiende social video, hoe werkt dat? We leggen het uit.

1. Kennismaking

Wanneer we kennis maken verdiepen we ons in jouw bedrijf. Wil je meer werknemers werven, sales verhogen of naamsbekendheid vergroten? Het begrijpen hiervan is cruciaal om effectieve en meeslepende content te creëren die deze doelen behaalt.

2. Voorbereiding

In deze fase bereiden we de opnames van de bedrijfsfilm voor. Wat brengen we exact in beeld, met welke mensen en welke locaties. Al deze zaken komen terug in een videoplan, draaiboek of script.

3. Opnames

En actie! Onze cameramensen leggen jouw bedrijf vast op film. Het is onze taak om jouw visie tot leven te brengen en elk detail vast te leggen die daaraan bijdraagt. We werken met licht en geluid om het mooiste plaatje te creëren van hoge kwaliteit.

4. Montage

In deze stap komt alles samen: beeld, geluid en animatie. Onze editors monteren de geschoten beelden van het bedrijf tot een flitsende video. We optimaliseren de kleuren en voegen muziek en geluidseffecten toe. Het resultaat is een afgewerkt product dat jouw wensen weerspiegelt en klaar is om je doelen te behalen.

5. Feedback en oplevering

In de laatste fase voorziet de klant de bedrijfsfilm van feedback. Dit doen we zo vaak nodig is om de film helemaal naar wens te maken. We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. De bedrijfsfilm wordt geleverd als bestand voor jouw videostrategie of marketingdoeleinden.