Reclamefilmpje met resultaat

Reclame. Vaak de onderbreking van een video die we daadwerkelijk willen zien. En omdat we tegenwoordig veel video’s willen bekijken, kunnen we ook niet meer om reclames heen. Soms zorgen ze voor een lach op ons gezicht en soms halen ze het bloed onder onze nagels vandaan. Hoe dan ook, door reclames onthouden we een product, dienst, merk of bedrijf!

Reclame raakt

Denk eens aan je favoriete reclame. En nu aan de reclame die je het meest vervelend vindt. Grote kans dat je direct een video voor je ziet of dat je een slogan hoort die je de rest van de dag niet meer uit je hoofd krijgt. Die combinatie van beeld en geluid is de kracht van een goede reclamefilm. Ze kunnen inspireren, amuseren, irriteren, maar zorgen onder aan de streep wel voor meer klanten en een hogere conversie en merkwaarde.

Een reclamefilm laten maken?

Van concept tot uitvoering, we denken graag met je mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen spoedig contact met je op.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Reclamefilmpje maken met Your Productions

“Verhoog je merkwaarde en conversie”

Een kwalitatieve reclamefilm

Met een reclamefilm van Your Productions ben je verzekerd van een kwalitatieve film, die perfect inzetbaar is op tv en social-media. Heb je zelf al een idee, dan werken we dit graag verder met je uit tot een concept. Nog geen idee? Dan bedenken we in overleg een creatief concept, dat perfect matched met jouw merk of bedrijf.

Een reclamefilm blijft hangen

Jouw doelgroep inspireren, laten lachen of gewoon een impressie geven die ze niet snel meer vergeten? Samen gaan we aan de slag met een reclamefilm die blijft hangen. We hebben een database vol met acteurs, figuranten en stemacteurs die we graag ter beschikking stellen. Zo vind je altijd iemand die past bij jou merk of bedrijf.

Meetbare resultaten

Zet je jouw reclamefilm online in? Dan kun je precies zien wat daarvan het resultaat is. Hoe vaak en hoe lang wordt er naar de reclamefilm gekeken en hoe vaak resulteert dat in een vervolgactie zoals een bezoek aan je website en het kopen van je product of het aanvragen van een offerte? Al deze informatie kun je meenemen in je marketingstrategie.

Van kijker naar klant

Een reclamefilm maken start bij de concept ontwikkeling waarbij doelen worden opgesteld. Bijvoorbeeld de kijker inspireren en overtuigen. Wat is er mooier dan van je kijkers uiteindelijk klanten te maken. Een reclamefilm maken is een investering, maar wel één die nieuwe klanten oplevert en over het algemeen een hoge ROI (rendement op investering) heeft door de nieuwe klanten.

Reclamefilmpje van jouw bedrijf of product
1. Verhaal
Wat is het verhaal achter jouw bedrijf of product.
2. Conceptontwikkeling
Op basis van het verhaal ontwikkelen we een concept.
3. Productie
We komen met ons filmteam de beelden maken.
4. Feedback
Wanneer je feedback hebt, dan passen we de film aan (onbeperkt).