PSD naar WordPress

Een nieuwe, moderne website

PSD naar WordPress laten omzetten?

Wanneer je op zoek bent naar een partner in het omzetten van een PSD naar WordPress of wanneer je slechts een enkele PSD wil omzetten, dan ben je bij Your Productions aan het juiste adres. We leveren handmatige omzettingen van PSD’s en leveren een website met het CMS WordPress bij je af. Deze website is gebaseerd op een nette code. Je website zal o.a. compitabel zijn met Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Safari en zal zoekmachine vriendelijk zijn.

Heeft u ook een PSD die u graag wil omzetten?

Wij zijn erg benieuwd naar uw design, op basis hiervan en de functionaliteiten kunnen wij een prijs voor u maken. U kunt dit naar ons sturen en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Informatie aanvragen

Waarom bij ons een PSD naar WordPress laten omzetten?

“Schone code, all-in prijs, betaalbaar”

De ideale partner voor reclamebureaus en designers

Mogelijk ben je een creatieve designer of een reclamebureau die niet de tijd heeft om een ontwerp om te zetten naar een WordPress website. Dit kan je volledig aan ons uitbesteden. We werken altijd volledig whitelabel en gebruiken all-in prijzen. Vooraf wordt tot in de details besproken wat je graag zou willen, en hiervoor krijg je één vaste prijs zonder verborgen kosten of meerprijs. We kunnen probleemloos jouw PSD omzetten naar WordPress.

Zorgvuldig en duidelijk contact

Allereerst nemen we contact op over de (speciale) wensen voor de website. Hierna gaan we kijken welke plugins er geintegreerd moeten worden of welke custom fields of andere opties er toegevoegd moeten worden. We creëren een zo gebruiksvriendelijk mogelijke backend waardoor jij of je klanten de website zo gemakkelijk mogelijk kunnen beheren. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website (front- en backend) welke zoekmachine vriendelijk is opgebouwd.

Responsive design (desktop, tablet en mobiel)

Een responsive design zorgt voor de optimale webervaring voor een alle apparaten. Een responsive design schaalt mee met de afmetingen van het scherm.

Omzetting door professionals

Het ontwerp gaat van PSD naar HTML en van HTML naar een WordPress website. Tijdens deze stappen wordt ervoor gezorgd dat alles pixel perfect is en zorgen wij voor een nette, seo vriendelijke code.

Van ontwerp naar website
1. Je wensen
Elke website heeft zo zijn eigen wensen voor de functionaliteiten. We luisteren naar je wensen en komen eventueel met handige ideeën voor functies.
2. Offerte
Je krijgt van ons een op maat gemaakte offerte op basis van je wensen.
3.Productie
We starten met het slicen van de website en maken er een (X)HTML/CSS website van.
4.Feedback
Je krijgt de mogelijkheid om de website volledig te controleren en feedback verwerken we graag voor je.
Wij realiseren de tofste concepten voor