PSD naar WordPress

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Opmerkingen

* Verplichte velden

Een PSD naar Wordpress laten omzetten?

Wanneer u op zoek bent naar een partner in het omzetten van een PSD naar Wordpress of wanneer u slechts een enkele PSD wilt omzetten, dan bent u bij Your Productions aan het juiste adres. Wij leveren handmatige omzettingen van uw PSD en leveren een website met het CMS Wordpress bij u af. Deze website is gebaseerd op een nette code. Uw website zal o.a. compitabel zijn met Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Safari en zal zoekmachine vriendelijk zijn.


PSD naar wordpress omzetten?

 • De ideale partner voor reclamebureaus en designers

  U heeft een ontwerp dat u graag wilt laten omzetten naar een website met het CMS Wordpress. Of u nu een reclamebureau bent of een zelfstandige designer, wij zetten uw PSD om naar Wordpress. Indien gewenst, kunnen wij anoniem (whitelabel) voor uw bureau werken.

 • Zorgvuldig en duidelijk contact

  Allereerst nemen we met u contact op over de (speciale) wensen voor de website. Hierna gaan we kijken welke plugins er geintegreerd moeten worden of welke custom fields of andere opties er toegevoegd moeten worden. Wij creëren een zo gebruiksvriendelijk mogelijke backend waardoor u of uw klanten de website zo gemakkelijk mogelijk kan beheren. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website (front- en backend) welke zoekmachine vriendelijk is opgebouwd.

 • Mogelijkheid tot een responsive design (mobiel, tablet en desktop)

  Heeft u al besloten of u een responsive design wilt? Een responsive design zorgt voor de optimale webervaring voor een groot aanbod aan apparaten. Een responsive design schaalt mee met de aftmetingen van het scherm.

 • Omzetting door professionals

  Uw ontwerp gaat van PSD naar HTML en van HTML naar een Wordpress website. Tijdens deze stappen wordt ervoor gezorgd dat alles pixel perfect is en zorgen wij voor een nette, seo vriendelijke code.

 • Ook andere CMS mogelijkheden

  Niet alleen zetten wij uw design van PSD naar Wordpress om. Wij kunnen uw ontwerp eventueel ook omzetten naar een ander CMS zoals PSD naar Joomla. Neem hiervoor contact op.

Ook een PSD naar Wordpress laten omzetten? Neem contact met ons op via het contactformulier.

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO