Promotiefilm

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Opmerkingen

* Verplichte velden

Een indrukwekkende eerste indruk met een promotiefilm

Staat er een spetterend evenement op de planning, gaat uw bedrijf een nieuw product op de markt brengen of is er geen betere manier om deze bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen? Dan is een promotiefilm iets voor u! In samenwerking met u creëren wij een promotievideo die écht indruk maakt.

Waarom een promotiefilm maken?

  • Een groot bereik met promotiefilms

    Met de komst van social media zoals Facebook en Twitter is het mogelijk om een enorm publiek te bereiken met een klein budget. Zodra mensen zien dat iemand in hun netwerk iets leuk vindt of iets gaat bezoekt is de kans groot dat zij zelf ook nieuwsgierig raken. Het is de kunst om iets te creëren wat mensen willen delen met hun netwerk, en wat is er nu toegankelijker dan een video met een hoog entertainmentgehalte? Samen met u creëren wij een grappige indrukwekkende promotiefilm die uw evenement, product of dienst onder de aandacht brengt bij het publiek.

  • Een promotiefilmpje maken over uw specialismen

    Uitspraken als ‘praatjes vullen geen gaatjes’ en ‘eerst zien, dan geloven’ bestaan niet voor niets: met alleen woorden maakt u geen indruk. Pas wanneer de klant ziet wat u in huis heeft wordt het voor diegene interessant. Precies daar zit de kracht van promotiefilms, omdat u op creatieve wijze hoge verwachtingen schept over wat er komen gaat. Een promotiefilm maken zorgt er dus eigenlijk voor dat de klant enthousiast is al voordat ze de werkelijke ervaring beleeft.

  • Met een promotiefilm breng je een beleving over

    Met een promofilm brengt u naast een inhoudelijke boodschap ook een beleving over. Waarschijnlijk kunt u zich zelf ook een voorbeeld voor de geest halen van een video of reclame die gevoelsmatig is blijven hangen, terwijl de boodschap voor u eigenlijk niet relevant is. Wij combineren een heldere boodschap op een zodanige manier met beeld en geluid dat het de doelgroep prikkelt en overtuigt.

Ook een promotiefilm maken? Neem contact met ons op via het contactformulier.

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO