Doeltreffende promotiefilms

Staat er een spetterend evenement op de planning? Gaat je bedrijf een nieuw product op de markt brengen? Er is geen betere manier om deze bij je doelgroep onder de aandacht te brengen dan met een promotiefilm! Samen met jouw gaan we een promotiefilm maken die écht indruk maakt.

Ook een promotiefilm laten maken?

Laat ons met je meedenken, dan zorgen we samen voor een promotiefilm op maat. Vul vrijblijvend het formulier in en dan spreken we elkaar snel.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een promotiefilm laten maken?

“Film is één van de beste marketing tools”

Groot bereik

Met de komst van social media zoals Facebook en Twitter is het mogelijk om een enorm publiek te bereiken met een klein budget. Mensen zijn sociale wezens, en zodra ze zien dat iemand in hun netwerk iets leuk vindt of iets gaat bezoeken is de kans groot dat zij zelf ook nieuwsgierig worden. Het is de kunst om een promotiefilm te creëren wat mensen willen delen met hun netwerk, en wat is er nu toegankelijker dan een promotievideo met een hoog entertainmentgehalte? Samen met jouw creëren wij een grappige, indrukwekkende of zelfs shockerende promotiefilm die je evenement, product of dienst onder de aandacht brengt bij een groot publiek.

Laat zien wat je in huis hebt

Uitspraken als ‘praatjes vullen geen gaatjes’ en ‘eerst zien, dan geloven’ bestaan niet voor niets: met alleen woorden maak je geen indruk. Pas wanneer de klant ziet wat je in huis hebt wordt het voor diegene interessant. Precies daar zit de kracht van promotiefilms, omdat je op creatieve wijze hoge verwachtingen schept over wat er komen gaat. Een promotiefilm maken zorgt er dus eigenlijk voor dat de klant enthousiast is al voordat ze de werkelijke ervaring beleeft.

Het brengt beleving over

Met een promofilm breng je niet alleen een inhoudelijke boodschap over, maar ook een beleving. Waarschijnlijk kan je jezelf ook een voorbeeld voor de geest halen van een video of reclame die gevoelsmatig is blijven hangen, terwijl de boodschap voor jou eigenlijk niet relevant is. Wij combineren een heldere boodschap op een zodanige manier met beeld en geluid dat het de doelgroep prikkelt en overtuigt.

Een goede investering

Een promotiefilm maken is een goede investering. Met een promotiefilm zal je altijd net dat streepje voor hebben. Kijk maar eens naar je eigen online gebruik. Wanneer je interesse hebt in twee bedrijven en bij de één staat een promotiefilmpje op de website en bij de ander niet, dan is de kans groot dat je bij die ene website direct het filmpje aanklikt. Na het bekijken van de film moet je direct een goede indruk krijgen. Hierdoor kan je de twijfelaars en nieuwe bezoekers sneller converteren naar klanten.

Onze werkwijze

Een overtuigende promotiefilm, gedetailleerd en helder. Wil je jouw product of dienst effectief in de spotlight zetten? Ontdek hoe we dat samen realiseren.

1. Kennismaking

Bij onze eerste ontmoeting willen we alles weten over het product of de dienst die je wilt promoten. Wat zijn de USP’s? Wie is de doelgroep? Door uitgebreid in te gaan op deze vragen, zorgen we ervoor dat de promotiefilm perfect aansluit op de visie en doelen van jouw merk.

2. Voorbereiding

Voorbereiding is het halve werk. Samen besluiten we wat de kernboodschap wordt en hoe we deze visueel en verhalend overbrengen. Denk aan het bepalen van locaties, acteurs of modellen en het opstellen van het script. Hier leggen we de blauwdruk voor de promotiefilm.

3. Opnames

Onze ervaren crew brengt het verhaal van jouw product of dienst in beeld. Elk shot is zorgvuldig gepland om de gewenste emotie en boodschap over te brengen en wordt ondersteund door de beste licht- en geluidstechnieken.

4. Montage

We combineren het videomateriaal tot een boeiende en overtuigende promotiefilm. Onze editor gaat aan de slag met de kleurcorrecties, muziekkeuze en toevoegingen van eventuele grafische elementen. Wanneer alles samenkomt zorgt dit voor een aantrekkelijk eindproduct.

5. Feedback en oplevering

Tot slot is er ruimte voor feedback. We streven naar een product dat niet alleen voldoet aan onze standaarden, maar vooral ook aan jouw verwachtingen. Na eventuele aanpassingen, leveren we de promotiefilm aan in het gewenste formaat, klaar voor verspreiding en om indruk te maken op jouw doelgroep.