Doeltreffende promotiefilms

Staat er een spetterend evenement op de planning? Gaat je bedrijf een nieuw product op de markt brengen? Er is geen betere manier om deze bij je doelgroep onder de aandacht te brengen dan met een promotiefilm! Samen met jouw gaan we een promotiefilm maken die écht indruk maakt.

Ook een promotiefilm laten maken?

Laat ons met je meedenken, dan zorgen we samen voor een promotiefilm op maat. Vul vrijblijvend het formulier in en dan spreken we elkaar snel.

Offerte aanvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een promotiefilm laten maken?

“Film is één van de beste marketing tools”

Groot bereik

Met de komst van social media zoals Facebook en Twitter is het mogelijk om een enorm publiek te bereiken met een klein budget. Mensen zijn sociale wezens, en zodra ze zien dat iemand in hun netwerk iets leuk vindt of iets gaat bezoeken is de kans groot dat zij zelf ook nieuwsgierig worden. Het is de kunst om een promotiefilm te creëren wat mensen willen delen met hun netwerk, en wat is er nu toegankelijker dan een promotievideo met een hoog entertainmentgehalte? Samen met jouw creëren wij een grappige, indrukwekkende of zelfs shockerende promotiefilm die je evenement, product of dienst onder de aandacht brengt bij een groot publiek.

Laat zien wat je in huis hebt

Uitspraken als ‘praatjes vullen geen gaatjes’ en ‘eerst zien, dan geloven’ bestaan niet voor niets: met alleen woorden maak je geen indruk. Pas wanneer de klant ziet wat je in huis hebt wordt het voor diegene interessant. Precies daar zit de kracht van promotiefilms, omdat je op creatieve wijze hoge verwachtingen schept over wat er komen gaat. Een promotiefilm maken zorgt er dus eigenlijk voor dat de klant enthousiast is al voordat ze de werkelijke ervaring beleeft.

Het brengt beleving over

Met een promofilm breng je niet alleen een inhoudelijke boodschap over, maar ook een beleving. Waarschijnlijk kan je jezelf ook een voorbeeld voor de geest halen van een video of reclame die gevoelsmatig is blijven hangen, terwijl de boodschap voor jou eigenlijk niet relevant is. Wij combineren een heldere boodschap op een zodanige manier met beeld en geluid dat het de doelgroep prikkelt en overtuigt.

Een goede investering

Een promotiefilm maken is een goede investering. Met een promotiefilm zal je altijd net dat streepje voor hebben. Kijk maar eens naar je eigen online gebruik. Wanneer je interesse hebt in twee bedrijven en bij de één staat een promotiefilmpje op de website en bij de ander niet, dan is de kans groot dat je bij die ene website direct het filmpje aanklikt. Na het bekijken van de film moet je direct een goede indruk krijgen. Hierdoor kan je de twijfelaars en nieuwe bezoekers sneller converteren naar klanten.

Je verhaal in een film
1. Het verhaal
Elk bedrijf/product/dienst heeft een eigen unieke verhaal. Wij verfilmen dit.
2. Conceptontwikkeling
Op basis van het verhaal ontwikkelen we een concept op maat.
3.Productie
Op locatie maken we de opnames met de filmcrew. Deze beelden worden gemonteerd tot een promotiefilm.
4. Feedback
Het eerste concept wordt aangeleverd waarna je feedback kunt geven, je krijgt bij ons onbeperkt feedback rondes.
Wij maakten o.a. ook films voor