Promotiefilm maken

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Opmerkingen

* Verplichte velden

CREEËR EEN INDRUKWEKKENDE EERSTE INDRUK

Staat er een spetterend evenement op de planning? Gaat uw bedrijf een nieuw product op de markt brengen? Er is geen betere manier om deze bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen dan met een promotiefilm! Samen met u creëren wij een promotievideo die écht indruk maakt.

WAAROM EEN PROMOTIEFILM MAKEN?

  • Promotiefilms zorgen voor een enorm bereik

    Met de komst van social media zoals Facebook en Twitter is het mogelijk om een enorm publiek te bereiken met een klein budget. Mensen zijn sociale wezens, en zodra ze zien dat iemand in hun netwerk iets leuk vindt of iets gaat bezoeken is de kans groot dat zij zelf ook nieuwsgierig worden. Het is de kunst om iets te creëren wat mensen willen delen met hun netwerk, en wat is er nu toegankelijker dan een video met een hoog entertainmentgehalte? Samen met u creëren wij een grappige, indrukwekkende of zelfs shockerende promotiefilm die uw evenement, product of dienst onder de aandacht brengt bij een groot publiek.

  • Een promotiefilmpje maken om te laten zien wat u in huis hebt

    Uitspraken als ‘praatjes vullen geen gaatjes’ en ‘eerst zien, dan geloven’ bestaan niet voor niets: met alleen woorden maakt u geen indruk. Pas wanneer de klant ziet wat u in huis heeft wordt het voor diegene interessant. Precies daar zit de kracht van promotiefilms, omdat u op creatieve wijze hoge verwachtingen schept over wat er komen gaat. Een promotiefilm maken zorgt er dus eigenlijk voor dat de klant enthousiast is al voordat ze de werkelijke ervaring beleeft.

  • Met promotiefilms breng je een beleving over

    Met een promofilm brengt u niet alleen een inhoudelijke boodschap over, maar ook een beleving. Waarschijnlijk kunt u zich zelf ook een voorbeeld voor de geest halen van een video of reclame die gevoelsmatig is blijven hangen, terwijl de boodschap voor u eigenlijk niet relevant is. Wij combineren een heldere boodschap op een zodanige manier met beeld en geluid dat het de doelgroep prikkelt en overtuigt.

Ook een promotiefilm maken? Neem contact met ons op via het contactformulier.

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO