Portfolio Videoproducties

TSC Amsterdam Marathon 2017

Le Champion organiseert jaarlijks de Amsterdam Marathon.

Opdrachtgever: Le Champion
Locatie: Amsterdam

Pleasure Lounge – Mysterious Black Edition Teaser

Pleasure Lounge organiseert exclusieve feesten voor een 25+ publiek. Elke editie wordt op een exclusieve locatie gehouden. Dit maal Slot Doddendael.

Voorafgaand aan het evenement hebben we een teaser gemaakt om het thema Mysterious Black extra kracht te geven.

Opdrachtgever: Pleasure Lounge
Locatie: Slot Doddendael

Moors Constructie en machinebouw Bergharen B.V.

Moors Constructie en Machinebouw Bergharen is een oerdegelijk familiebedrijf. Ze hebben ruim 100 jaar productie ervaring en zijn al 4 generaties een toonaangevende factor in de staalverwerkingsbranche.

We hebben de bedrijfsfilm voor Moors Constructie en Machinebouw Bergharen B.V. geproduceerd.

Opdrachtgever: Moors Constructie en machinebouw Bergharen B.V.
Locatie: Bergharen

Strong Viking Family Edition 2017

Strong Viking organiseert ook jaarlijks meerdere edities van de Family Edition van hun evenement. De Family Edition is een obstacle run gericht op families. Wij zijn vaste videopartner van Strong Viking waardoor wij ook alle Family Edition aftermovies verzorgen.

Opdrachtgever: Strong Viking
Locatie: Berendonck, Nijmegen

Dam tot Damloop 2017

50.000 mensen liepen mee met de 33e editie van de Dam tot Damloop. Unieke momenten van het hardloop parcours zijn de het lopen door de IJtunnel, de geweldige sfeer langs de route en daarnaast is het de grootste businessloop van de wereld.

We filmden dit jaar 4 evenementen tijdens de Dam tot Damloop. De Wandeltocht, By Night, Fietsclassics en normale Dam tot Damloop.

Opdrachtgever: Le Champion
Locatie: Amsterdam, Zaandam

Makro Kerstpakketten

Makro Kerstpakketten zorgt voor het perfecte kerstgeschenk voor medewerkers en relaties. Zij zijn al meer dan 50 jaar kerstpakketten leverancier.

Met deze film willen ze nieuwe werknemers werven. Op een leuke manier vertellen huidige medewerkers wat er nou zo leuk is om bij Makro Kerstpakketten te werken.

Opdrachtgever: Makro Kerstpakketten
Locatie: Duiven, Nederland

Strong Viking Water Edition 2017

De Water Edition van Strong Viking werd dit jaar gehouden in Nijmegen. Als vaste videopartner van Strong Viking hebben wij de aftermovie verzorgd. Verder verzorgen we alle aftermovies voor Strong Viking in België en Denemarken.

Opdrachtgever: Strong Viking
Locatie: Berendonck, Nijmegen

Radboud Center for Mitochondrial Medicine

Het Radboud centrum voor mitochondriële geneeskunde is een internationaal expertisecentrum voor klinische zorg, diagnostiek en onderzoek voor patiënten met of verdacht van het hebben van een mitochondriale energie stoornis. Voor de bedrijfsfilm van het RCMM hebben we deze onderdelen in beeld gebracht.

Opdrachtgever: RCMM (Radboud Center for Mitochondrial Medicine)
Locatie: Radboudumc, Nijmegen