Over ons

Geïnteresseerd, positief en met passie
over ons
Stap 1: Pre-productie
Stap 2: Productie
Stap 3: Postproductie
Stap 4: Feedback en oplevering

Stap 1: Pre-productie

Niets is mooier dan aan de slag gaan met een nieuw verhaal, jouw verhaal. Dit is dan ook meteen de belangrijkste stap. In deze stap gaan we kijken hoe we jouw verhaal in filmvorm kunnen vertellen. Nadat we samen hebben gebrainstormd over de inhoud, kunnen wij een script schrijven en maken we een planning voor de opnamedagen.

Stap 2: Productie

En actie! In deze stap gaan we het verhaal daadwerkelijk vastleggen op film. Op de draaidagen zijn wij met ons team op locatie aanwezig. We zorgen ervoor dat we aan de hand van het script alles in beeld brengen.

Stap 3: Postproductie

In deze stap komt alles samen. Zowel beeld als geluid. Onze editor gaat aan de slag om alle beelden, geluiden en/of animatie samen te voegen tot een eindproduct: jouw verhaal op film. Aspecten als colorgrading en sounddesign spelen hierbij een belangrijke rol.

Stap 4: Feedback en oplevering

In de laatste stap kijken we samen met jou nog eens kritisch naar de film. In deze stap is het mogelijk om aanpassingen te doen zodat de film aan al jouw wensen voldoet. Wij hanteren een onbeperkt aantal feedback rondes: Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Als de film helemaal naar wens is leveren wij deze aan als bestand en kan het worden ingezet in jouw videostrategie of marketingdoeleinden.

Wij maakten o.a. ook films voor