Over ons

Geïnteresseerd, positief en met passie

Wie zijn we?

Begin 2012 is het videoproductiebedrijf Your Productions opgericht. Your Productions is een klantgericht en flexibel bedrijf in Wijchen (bij Nijmegen) dat graag naar jouw wensen en doelen luistert. Wat we echter nóg liever doen is jou helpen met het bereiken van die wensen en doelen. De afgelopen jaren hebben we vele goede samenwerkingen opgebouwd met onze klanten waaronder Strong Viking, N.E.C. Nijmegen en het Radboudumc. Ook helpen we jou graag met onze vakkennis.

over ons

De juiste mensen op de goede plaats

Ons team stort zich volledig op elk filmproject. We halen het maximale uit de opdrachten omdat we een passie hebben voor film en storytelling. Deze passie kunnen we volledig uiten in de films voor onze klanten. Wij zijn betrokken, denken graag mee met bestaande ideeën en zorgen ervoor dat we samen tot een eindresultaat komen.

Waarom voor ons kiezen?

We zijn jonge ondernemers met een passie voor filmproductie en het vertellen van verhalen. We luisteren en kijken mee naar jouw verhaal en denken mee met elk project en budget. Of het nu gaat om een merk, bedrijf, evenement of product: Wij worden graag uitgedaagd om jouw project te realiseren.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Stap 1: Pre-productie
Stap 2: Productie
Stap 3: Postproductie
Stap 4: Feedback en oplevering

Onze werkwijze

Wanneer we het verhaal kennen en het doel helder is, kunnen we starten met het maken van de film. Wij werken hierin in vier stappen: pre-productie, productie, postproductie en feedback en oplevering.

Stap 1: Pre-productie

Niets is mooier dan aan de slag gaan met een nieuw verhaal, jouw verhaal. Dit is dan ook meteen de belangrijkste stap. In deze stap gaan we kijken hoe we jouw verhaal in filmvorm kunnen vertellen. Nadat we samen hebben gebrainstormd over de inhoud, kunnen wij een script schrijven en maken we een planning voor de opnamedagen.

Stap 2: Productie

En actie! In deze stap gaan we het verhaal daadwerkelijk vastleggen op film. Op de draaidagen zijn wij met ons team op locatie aanwezig. We zorgen ervoor dat we aan de hand van het script alles in beeld brengen.

Stap 3: Postproductie

In deze stap komt alles samen. Zowel beeld als geluid. Onze editor gaat aan de slag om alle beelden, geluiden en/of animatie samen te voegen tot een eindproduct: jouw verhaal op film. Aspecten als colorgrading en sounddesign spelen hierbij een belangrijke rol.

Stap 4: Feedback en oplevering

In de laatste stap kijken we samen met jou nog eens kritisch naar de film. In deze stap is het mogelijk om aanpassingen te doen zodat de film aan al jouw wensen voldoet. Wij hanteren een onbeperkt aantal feedback rondes: Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Als de film helemaal naar wens is leveren wij deze aan als bestand en kan het worden ingezet in jouw videostrategie of marketingdoeleinden.