Over ons

Geïnteresseerd, positief en met passie
over ons

Onze werkwijze

Met krachtige video’s die werken maken wij jouw doelen zichtbaar én bereikbaar. Hoe we dat doen lees je hier.

Ons team

We zijn een team van filmmakers, met een passie voor verhalende content. We vertellen verhalen van merken, bedrijven en producten door middel van film. Uit elke productie, groot of klein, willen wij het maximale resultaat halen. We luisteren, kijken en denken met bedrijven mee voor een krachtig eindresultaat.

We verdiepen ons in jouw verhaal, want wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen. Daarbij werken wij met een persoonlijke benadering. De weg naar het eindresultaat is namelijk minstens zo belangrijk.

Richard Derks

Oprichter & filmmaker

Van jongs af aan was er al een grote interesse en passie voor film. Door de jaren heen heeft hij dit verder kunnen ontwikkelen. Met een creatieve kijk op elke situatie zorgt hij voor krachtige beelden in de films die we maken.

Mail Bel LinkedIn

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Dylan van den Heuvel

Filmmaker & animator

Zijn passie voor het maken van film gaat ver terug. Als kind wilde hij al filmmaker worden. Na zijn studie besloot Dylan van zijn passie zijn beroep te maken. Verhalen vertellen. Dat is waar Dylan écht gelukkig van wordt.

Mail LinkedIn

Max Loermans

Filmmaker

Achter de camera voelt Max zich echt op zijn plek, dat is waar hij het gelukkigst van wordt. Met een oog voor detail en met een grote glimlach maakt hij de mooiste beelden.

Mail LinkedIn

Ron van Woezik

Editor

Een vlotte editor en harde werker die denkt in creatieve oplossingen: Dat is wat Ron kenmerkt. Vol overgave buigt hij zich over het ruwe materiaal en polijst dit tot een hoogwaardig eindproduct.

Mail LinkedIn

Evelien Linders

Stagiair

LinkedIn

Luca van Broeckhuijsen

Stagiair

LinkedIn

Puck

Trouwe viervoeter

Een levensgenieter die zorgt voor de nodige afleiding op het kantoor. Als meest trouwe werknemer houdt ze iedereen op kantoor scherp in de gaten.

Mail

Word jij onze nieuwe stagiair?

Heb je interesse?

Ben jij een enthousiaste filmmaker(ster) met een passie voor beeld, geluid én storytelling die ervaring wilt opdoen in de wondere wereld van AV? Heb jij daarnaast ambitie en een gezonde dosis humor?

Bekijk de vacature