Over ons

Geïnteresseerd, positief en met passie

Stel je vraag aan Jorn

Heb je een vraag of behoefte aan advies? Aarzel niet om contact op te nemen met Jorn.
jorn@yourproductions.nl +31 (0)24 - 6758155
over ons

Onze werkwijze

Wat begon als een vriendschap en gezamenlijke passie voor ondernemen en film, is uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf. Bij Your Productions benaderen we elk project met creativiteit en vakmanschap. Of het nu gaat om boeiende bedrijfsfilms, krachtige aftermovies of verbluffende animaties, wij zijn er om jouw visie te realiseren.

Richard Derks

Oprichter & filmmaker

Van jongs af aan was er al een grote interesse en passie voor film. Door de jaren heen heeft hij dit verder kunnen ontwikkelen. Met een creatieve kijk op elke situatie zorgt hij voor krachtige beelden in de films die we maken.

Mail Bel LinkedIn

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Dylan van den Heuvel

Filmmaker & animator

Zijn passie voor het maken van film gaat ver terug. Als kind wilde hij al filmmaker worden. Na zijn studie besloot Dylan van zijn passie zijn beroep te maken. Verhalen vertellen. Dat is waar Dylan écht gelukkig van wordt.

Mail LinkedIn

Max Loermans

Filmmaker

Achter de camera voelt Max zich echt op zijn plek, dat is waar hij het gelukkigst van wordt. Met een oog voor detail en met een grote glimlach maakt hij de mooiste beelden.

Mail LinkedIn

Ron van Woezik

Editor

Een vlotte editor en harde werker die denkt in creatieve oplossingen: Dat is wat Ron kenmerkt. Vol overgave buigt hij zich over het ruwe materiaal en polijst dit tot een hoogwaardig eindproduct.

Mail LinkedIn

Luca van Broeckhuijsen

Editor

LinkedIn

Evelien Linders

Stagiair

LinkedIn

Puck

Trouwe viervoeter

Een levensgenieter die zorgt voor de nodige afleiding op het kantoor. Als meest trouwe werknemer houdt ze iedereen op kantoor scherp in de gaten.

Mail

Word jij onze nieuwe stagiair?

Heb je interesse?

Ben jij een enthousiaste filmmaker(ster) met een passie voor beeld, geluid én storytelling die ervaring wilt opdoen in de wondere wereld van AV? Heb jij daarnaast ambitie en een gezonde dosis humor?

Bekijk de vacature