Drone video laten maken

Spectaculaire luchtvideo laten maken met een drone. Deze drone kan op afstand bediend worden en hiermee kan direct live met de beelden worden meegekeken. Ideaal om je evenement, bedrijf of vakantiepark vanuit de lucht vast te leggen. Natuurlijk zetten wij deze fraaie techniek graag voor je in om de mooiste beelden te maken en deze vervolgens in een video te verwerken.

Ook een drone video laten maken?

Wij denken graag met je mee! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een toffe luchtvideo.

Offerte aanvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een luchtvideo laten maken?

“Een unieke manier om jouw bedrijf te laten zien”

Luchtvideo’s geven een unieke kijk

De meeste video’s geven letterlijk een down-to-earth beeld van een evenement, bedrijf of vakantiepark: beelden worden vanaf de grond genomen en geven slechts een klein gedeelte van de hele ervaring weer. Wil je je video net dat beetje extra geven? Dan zijn luchtbeelden een unieke toevoeging!

Onze drone opnames zijn snel inzetbaar en aantrekkelijk geprijsd

We kunnen snel en relatief goedkoop luchtbeelden maken. We hebben een certificaat waarbij we met slechts 1 persoon de luchtfilm kunnen maken. Dit scheelt natuurlijk ook weer in de kosten voor de klant. Last minute een luchtvideo laten maken? Ook geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing voor de drone opnames.

Drone video van 1080p, 2K of 4K mogelijk!

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit in onze drone video’s. Bij ons heb je de keuze tussen 1080p, 2K of 4K video opnames. Daarnaast kunnen we in 1080p (Full HD) ook slow-motion beelden maken door middel van een drone.

Vliegen volgens de regelgeving

Wanneer je een bedrijf inhuurt wil je natuurlijk dat het volgens de regels gebeurd. Wij kennen de regels van de Nederlandse wet en vliegen ook volgens deze regels. Dit voorkomt dat je achteraf problemen krijgt met de overheid over de gemaakte dronebeelden. Bij Your Productions weet je zeker dat er op een veilige, officiële manier gevlogen wordt met een drone.

Unieke drone video laten maken
1. Locatiecheck
De locatie wordt digitaal gecontroleerd en of deze voldoet aan de regelgeving.
2. Plan van aanpak
We bespreken een plan van aanpak en noteren dit.
3. Productie
Onze dronepiloot komt vliegen op locatie en maakt de luchtbeelden.
4. Feedback
Indien je een montage wil dan kan je op het concept feedback leveren.
Wij maakten o.a. ook films voor