Drone video laten maken

Spectaculaire luchtvideo laten maken met een drone. Deze drone kan op afstand bediend worden en hiermee kan direct live met de beelden worden meegekeken. Ideaal om je evenement, bedrijf of vakantiepark vanuit de lucht vast te leggen. Natuurlijk zetten wij deze fraaie techniek graag voor je in om de mooiste beelden te maken en deze vervolgens in een video te verwerken.

Ook een drone video laten maken?

Wij denken graag met je mee! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een toffe luchtvideo.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een luchtvideo laten maken?

“Een unieke manier om jouw bedrijf te laten zien”

Luchtvideo’s geven een unieke kijk

De meeste video’s geven letterlijk een down-to-earth beeld van een evenement, bedrijf of vakantiepark: beelden worden vanaf de grond genomen en geven slechts een klein gedeelte van de hele ervaring weer. Wil je je video net dat beetje extra geven? Dan zijn luchtbeelden een unieke toevoeging!

Onze drone opnames zijn snel inzetbaar en aantrekkelijk geprijsd

We kunnen snel en relatief goedkoop luchtbeelden maken. We hebben een certificaat waarbij we met slechts 1 persoon de luchtfilm kunnen maken. Dit scheelt natuurlijk ook weer in de kosten voor de klant. Last minute een luchtvideo laten maken? Ook geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing voor de drone opnames.

Drone video van 1080p, 2K of 4K mogelijk!

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit in onze drone video’s. Bij ons heb je de keuze tussen 1080p, 2K of 4K video opnames. Daarnaast kunnen we in 1080p (Full HD) ook slow-motion beelden maken door middel van een drone.

Vliegen volgens de regelgeving

Wanneer je een bedrijf inhuurt wil je natuurlijk dat het volgens de regels gebeurd. Wij kennen de regels van de Nederlandse wet en vliegen ook volgens deze regels. Dit voorkomt dat je achteraf problemen krijgt met de overheid over de gemaakte dronebeelden. Bij Your Productions weet je zeker dat er op een veilige, officiële manier gevlogen wordt met een drone.

Unieke drone video laten maken
1. Locatiecheck
De locatie wordt digitaal gecontroleerd en of deze voldoet aan de regelgeving.
2. Plan van aanpak
We bespreken een plan van aanpak en noteren dit.
3. Productie
Onze dronepiloot komt vliegen op locatie en maakt de luchtbeelden.
4. Feedback
Indien je een montage wil dan kan je op het concept feedback leveren.