Luchtvideo laten maken

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Opmerkingen

* Verplichte velden

Spectaculaire luchtvideo’s maken met een drone. Deze drone (ofwel quadcopter) kan op afstand bediend worden en hiermee kan direct live met de beelden worden meegekeken. Ideaal om uw evenement, bedrijf of vakantiepark vanuit de lucht vast te leggen. Natuurlijk zetten wij deze fraaie techniek graag voor u in om de mooiste beelden te selecteren, om deze vervolgens in een video te monteren.

Waarom een luchtvideo laten maken?

Wanneer u een luchtvideo wilt laten maken die perfect is afgestemd op uw wensen dan bent u bij Your Productions aan het juiste adres.

  • Luchtvideo’s geven een unieke draai aan uw video

    De meeste video’s geven letterlijk een down-to-earth beeld van een evenement, bedrijf of vakantiepark: beelden worden vanaf de grond genomen en geven slechts een klein gedeelte van de hele ervaring weer. Wilt u uw video net dat beetje extra geven? Dan zijn luchtbeelden een unieke toevoeging!
  • Onze drone opnames zijn snel inzetbaar en aantrekkelijk geprijsd

    We kunnen snel en relatief goedkoop luchtbeelden maken. Ook wanneer u last minute drone opnames nodig heeft dan kunnen wij dit verzorgen.
  • Drone video van 1080p, 2K of 4K mogelijk!

    Wij leveren hoogwaardige kwaliteit in onze drone video’s. Bij ons heeft u de keuze tussen 1080p, 2K of 4K video opnames.
  Ook drone opnames laten maken? Neem contact met ons op via het contactformulier.
EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO