Doelbewuste, duidelijke en krachtige explanimation

Een explanimation is een perfect middel om producten en diensten effectief en eenvoudig onder de aandacht te brengen door middel van tekst, beeld en geluid. Middels een korte geanimeerde film kan je binnen 1 minuut een geheel proces/product/dienst in beeld brengen. Explanimations zijn er in alle vormen en maten. Degene die we maken zijn altijd op maat en passend bij het bedrijf. Wij helpen je graag bij het creëren van een explanimation!

Explanimation laten maken?

Wij denken graag met je mee! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een explanimation voor je bedrijf.

Prijs opvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een explanimation laten maken?

“Een aantrekkelijke overzichtelijke manier om de boodschap over te brengen.”

Dé manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld

Je laat zien hoe het er in je bedrijf aan toe gaat, wat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat het de klant te bieden heeft. Je wil natuurlijk dat jouw onderneming volledig tot zijn recht komt in een bedrijfsvideo. Om deze reden oriënteren wij ons allereerst op de achtergrond en identiteit van je bedrijf, waarna we de sterke kanten prominent naar voren brengen in de montage.

Het aantrekkelijker maken van je expertise naar de klant

Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter, een website met enkel tekst kan saai en onpersoonlijk ogen voor de bezoeker. Video’s zijn een uitstekende manier om jouw website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm breng je de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

Optimaliseer met VSEO (Video Search Engine Optimization)

Niet alleen bij je website maar ook bij je bedrijfsfilm kan je SEO  toepassen. Bij videos wordt dit echter VSEO genoemd. Doordat wij VSEO toepassen op je videos zullen jouw videos beter scoren in de zoekmachines wat als resultaat meer geïnteresseerde bezoekers oplevert.

Op maat gemaakte explanimation
1. Jouw verhaal
Wat wil je vertellen en op wat voor een manier gaan we dat vertellen?
2. Conceptontwikkeling
We werken het verhaal uit en ontwerpen de animaties.
3. Animeren
De designs worden handmatig geanimeerd waardoor er een film ontstaat.
4. Feedback
Je krijgt een conceptfilm van de explanimation en kan daar feedback op geven.
Wij maakten o.a. ook films voor