Doe jij ook mee met de LENTE ACTIE?

Een video pakket om jouw zorgorganisatie te voorzien van videocontent.

In te zetten voor bijvoorbeeld:

  • Zorglocaties in beeld te brengen
  • Projecten in beeld brengen
  • Werkwijze verduidelijken
  • Evenementen in beeld
  • Connectie tussen bewoners en medewerkers maken

Videopakket bestaande uit 5 video’s die verspreid over het jaar in te zetten zijn.

Normale prijs €7.475,- , actieprijs €6.000,-

Wij denken graag mee over hoe de video’s in te zetten zijn binnen de organisatie.

Vertel me meer…
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Contactgegevens

Klant over onze samenwerking..

“Samen vertalen we jouw idee tot een unieke videoproductie”

Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant. Dit alles weet Your Productions als geen ander prachtig in beeld te brengen, met een scherp oog voor detail. Het team is bovendien prettig om mee samen te werken. De jongens zijn professioneel, flexibel en kunnen altijd snel kwaliteit leveren.
Leonie van der Meer Marketing & Communicatie Manager - Stichting Sportevenementen Le Champion
Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s. Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept. Het enthousiasme waarmee Your Productions iedere opdracht aanvliegt zorgt voor een prettige samenwerking, dat leidt tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Door deze kwaliteitsinjectie kan N.E.C. haar supporters online blijven verrassen.
Ruud Fraser Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen
Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal. De mannen van Your Productions kunnen als géén ander deze verhalen vertalen naar kéér op kéér een vette productie. Of het nou gaat om een event aftermovie of een brand movie, het klopt met wie wij zijn en wat we willen vertellen. De flexibiliteit, inlevingsvermogen en de camera- en edit skills zijn voor ons de juiste ingrediënten voor deze succesvolle 9-jarige(!) samenwerking.
Bas Klunder Creative Marketing Manager - Strong Viking
Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Yourproductions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld! Daarnaast creëren ze kwalitatief sterke video’s waarin onze sportieve missie en het samenhorigheidsgevoel zegevieren. Ook zijn we heel tevreden met de informatieve video’s over onze samenwerking met diverse voetbalclubs. Betrokken, kwaliteit en flexibel, zo kennen wij Yourproductions.
Brian van Dortmond Sports Sponsorships & Marketing coördinator (NL/BE) bij Herbalife Nutrition
Wij maakten o.a. ook films voor