Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal. De mannen van Your Productions kunnen als géén ander deze verhalen vertalen naar kéér op kéér een vette productie. Of het nou gaat om een event aftermovie of een brand movie, het klopt met wie wij zijn en wat we willen vertellen. De flexibiliteit, inlevingsvermogen en de camera- en edit skills zijn voor ons de juiste ingrediënten voor deze succesvolle 9-jarige(!) samenwerking.
Bas Klunder Creative Marketing Manager - Strong Viking

De uitdaging

De beleving van de deelnemer in beeld brengen.

De uitdaging bij Strong Viking is om de beleving van de deelnemers in beeld te brengen wanneer zij deelnemen aan een Strong Viking evenement. Een aftermovie moet de waarden uitstralen waar Strong Viking voor staat: tough, adventurous, strong, brothers. Key factoren van een aftermovie van Strong Viking zijn heftigheid, intensiteit, emoties en obstakels, maar wel met een glimlach!

De oplossing

Uitdagende obstakels met een lach.
Door onszelf tussen de deelnemers te plaatsen, kunnen we de beleving van het evenement optimaal overbrengen. We filmen niet alleen het trotseren van de uitdagende obstakels maar ook de lach van de deelnemer. Een strakke planning is daarbij belangrijk. We brengen de obstakels op het juiste moment in beeld. In de modder liggen en in het water staan zijn daarbij geen uitzonderingen. Alles voor het perfecte shot!

Werkwijze

De ene editie is de andere niet waardoor we ieder Strong Viking evenement op een unieke manier benaderen. Van te voren bepalen we samen met Strong Viking welke elementen er in beeld worden gebracht. Dit kunnen specifieke obstakels zijn of kenmerken van een bepaalde locatie. Op de dag van het evenement zijn we met een filmcrew aanwezig, waarbij we vanaf het Strong Viking terrein op dezelfde dag een aftermovie opleveren vanuit een mobiel workstation.

Strong Viking
Strong Viking

NEEM CONTACT OP MET

Richard Derks

Hij denkt graag mee over hoe een film voor jouw bedrijf of evenement een succes kan worden.