Strong Viking

Strong Viking is een obstacle run welke georganiseerd wordt in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Strong Viking is al 5 jaar op rij verkozen tot Beste Obstacle Run van Nederland. Strong Viking is volledig gebaseerd op de geschiedenis van de Vikingen. Ze hebben een Water, Hills, Mud, Brother en een Family edition. Your Productions maakt alle aftermovies in Nederland, België en Denemarken, daarnaast maken we alle promotiefilms rondom Strong Viking en leveren we filmpjes voor social media.

De uitdaging

De intensiteit van de deelnemers en de obstakels op een juiste manier in beeld brengen.
De uitdaging bij Strong Viking is om de intensiteit van de deelnemers in beeld te brengen tijdens het doen van obstakels. Een aftermovie moet de waarden uitstralen waar Strong Viking voor staat: tough, adventurous, strong, brothers. Key factoren van een aftermovie van Strong Viking zijn heftigheid, intensiteit, emoties en obstakels.

De oplossing

Emoties van de deelnemers en intense obstakels.
Een strakke planning is zeer belangrijk bij een snel evenement als Strong Viking. Op elk moment van het evenement moet je weten waar de deelnemers zijn. Zo kan je alle belangrijke obstakels op de juiste momenten in beeld brengen. Door onszelf zowat tussen de deelnemers te bevinden kunnen we de intense beelden maken die we willen. In de modder liggen en in het water staan zijn daarin geen uitzonderingen. Alles voor het shot!

Samenwerking

Sinds de start van Strong Viking in 2013 maken alle films rondom de obstacle runs. Samen met het marketing team kijken we hoe we een aftermovie kunnen maken die volledig aansluit bij wat de deelnemers hebben meegemaakt tijdens het evenement.

Bij Strong Viking draait alles om beleving en emotie. Samen afzien met een glimlach, daar gaat het om. Om dit over te kunnen brengen op onze doelgroep is het van belang dat de juiste beelden worden vastgelegd, op het juiste moment, vanaf de juiste hoek. Your Productions maakt dit iedere aftermovie/video weer voor ons mogelijk. Zeer flexibel, vol inlevingsvermogen en met passie voor elke productie die zij voor ons maken!
Erwin van Haren Marketing Manager - Strong Viking
Strong Viking

Werkzaamheden

Planning

Een strakke planning is belangrijk. Timing is key!

Opnames

Met drie ervaren Strong Viking filmers brengen we alle obstakels in beeld.

Montage

Een film is niets zonder een strakke montage. De intensiteit en de emoties komen het beste naar voren in een goede montage.

Strong Viking

NEEM CONTACT OP MET

Richard Derks

Hij denkt graag mee over hoe een film voor jouw bedrijf of evenement een succes kan worden.
Richard Derks