N.E.C. Nijmegen

N.E.C. is sinds 1910 het kloppende voetbalhart van de regio Nijmegen. De voetbalclub speelt in het Goffertstadion. In dit stadion genieten zo’n 12.500 supporters van de wedstrijden. Your Productions maakt voor N.E.C. Nijmegen club TV onder de naam N.E.C. TV. Dit zijn videoitems over alles wat met de club te maken heeft o.a. evenementen, speler transfers en trainingskampen. Daarnaast maken we voor N.E.C. Zakelijk en N.E.C. Doelbewust films voor activaties en andere activiteiten in de vorm van promotiefilms en aftermovies.

De uitdaging

Op een unieke manier goede content bieden en flexibel inzetbaar zijn.
N.E.C. Nijmegen wil met N.E.C. TV goede content en unieke items bieden voor de supporters. In 2012 waren zij op zoek naar een partner die kwalitatieve films maakt en daarnaast flexibel en direct in te zetten zijn. In de voetbalwereld zijn er veel plotse ontwikkelingen (denk aan transfers), hierdoor moet de partner (vrijwel) altijd direct inzetbaar zijn.

De oplossing

Kwalitatieve content creëren en last minute inzetbaarheid.
N.E.C. wil kwalitatieve items bieden aan de supporters. Sommige items gelden als informatieve items, maar er zijn ook items met een marketing doel. Door middel van conceptontwikkeling en uitvoering van de productie kunnen we deze doelen realiseren. Bij Your Productions is er altijd iemand op kantoor die direct inzetbaar is voor N.E.C. TV. Hierdoor kunnen we ook last minute aanvragen voor items realiseren.

Samenwerking

We werken bij N.E.C. Nijmegen samen met de marketing afdeling, zakelijke afdeling, maatschappelijke afdeling en met N.E.C. Acadamie. In samenwerking met hen denken we mee met filmconcepten voor de items van N.E.C. TV en produceren we deze.

Bij N.E.C. bedienen we een breed scala een doelgroepen, waarbij het overdragen van hetzelfde N.E.C.-gevoel altijd centraal staat. Of het nu gaat om een video voor een commerciële partner, het draaien van een interview, het maken van video’s van onze maatschappelijke activiteiten of het samenstellen van een supportersfilmpje waarbij het kippenvel over de armen loopt, de mannen van Your Productions zijn perfect in staat om altijd het juiste gevoel over te brengen. Door hun grote mate van betrokkenheid, van de brainstorm tot het eindresultaat, en hun kwalitatief hoogwaardige video’s zorgen zij ervoor dat wij ons op videogebied kunnen onderscheiden!
sander mijnhijmer N.E.C. Nijmegen
Sander Mijnhijmer Media, Marketing en Communicatie Manager - N.E.C. Nijmegen
N.E.C. Nijmegen

Werkzaamheden

Conceptontwikkeling

Bij elk item wordt meegedacht over hoe we het optimaal in beeld kunnen brengen. Bij marketing items brainstormen we mee over de concepten en kijken we hoe we het uiteindelijke doel van de film het beste kunnen bereiken en hoe de film het beste aansluit bij de supporters.

Productie

De volledige productie van N.E.C. TV wordt uitgevoerd door Your Productions.

NEEM CONTACT OP MET

Jorn Grisel

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

teamfoto-jorn-2020