De uitdaging

Op een unieke manier goede content bieden en flexibel inzetbaar zijn.

N.E.C. Nijmegen wil aantrekkelijke videocontent creëren voor de supporters. In 2015 waren zij op zoek naar een partner die kwalitatieve films maakt en daarnaast flexibel en direct in te zetten zijn. In de voetbalwereld zijn er veel plotse ontwikkelingen (denk aan transfers), hierdoor moet de partner (vrijwel) altijd direct inzetbaar zijn.

De oplossing

Kwalitatieve content creëren en last minute inzetbaarheid.
N.E.C. Nijmegen wil kwalitatieve videocontent leveren aan de supporters. Sommige video’s gelden als informatieve items, maar er zijn ook items met een marketing doel. Door middel van conceptontwikkeling en uitvoering van de productie kunnen we deze doelen realiseren. Bij Your Productions is er altijd iemand op kantoor die direct inzetbaar is voor de videocontent van N.E.C. Nijmegen. Hierdoor kunnen we ook last minute aanvragen voor items realiseren.

Samenwerking

We werken bij N.E.C. Nijmegen samen met de marketing afdeling, zakelijke afdeling, maatschappelijke afdeling en met N.E.C. Acadamie. In samenwerking met hen denken we mee met concepten voor de videocontent en produceren we deze.

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s. Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept. Het enthousiasme waarmee Your Productions iedere opdracht aanvliegt zorgt voor een prettige samenwerking, dat leidt tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Door deze kwaliteitsinjectie kan N.E.C. haar supporters online blijven verrassen.
Ruud Fraser Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen
nec-nijmegen-case

Werkzaamheden

Conceptontwikkeling

Bij elk item wordt meegedacht over hoe we het optimaal in beeld kunnen brengen. Bij marketing items brainstormen we mee over de concepten en kijken we hoe we het uiteindelijke doel van de film het beste kunnen bereiken en hoe de film het beste aansluit bij de supporters.

Productie

De volledige productie van videocontent van N.E.C. Nijmegen wordt uitgevoerd door Your Productions.

NEEM CONTACT OP MET

Jorn Grisel

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.