Herbalife

Herbalife is een wereldwijd opererend bedrijf en is beursgenoteerd. Het is opgericht in 1980. Het ontwikkelt en distribueert hoogwaardige gezondheidsproducten. Deze producten zijn bijvoorbeeld voor gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging of sportvoeding. De producten verbeteren het leven van vele mensen en worden verkocht in meer dan 90 landen. Your Productions maakt voor Herbalife promotiefilms voor diverse doeleinden.

Samenwerking

We werken samen met Herbalife Nederland en Herbalife België. Voor Herbalife maken we zeer gevarieerde promotiefilms. Dit zijn bijvoorbeeld video’s voor activaties en sponsorships. Daarnaast maken we ook aftermovies van Herbalife teams die mee doen aan verschillende evenementen.

Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Yourproductions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld! Daarnaast creëren ze kwalitatief sterke video’s waarin onze sportieve missie en het samenhorigheidsgevoel zegevieren. Ook zijn we heel tevreden met de informatieve video’s over onze samenwerking met diverse voetbalclubs. Betrokken, kwaliteit en flexibel, zo kennen wij Yourproductions.
Brian van Dortmont Sports Sponsorships & Marketing coördinator (NL/BE) bij Herbalife Nutrition
herbalife

Werkzaamheden

Opnames

We reizen de Benelux door voor opnames van Herbalife. Omdat we ook projecten hebben voor Herbalife België zitten we geregeld bij onze zuiderburen.

Montage

Voor Herbalife zijn de montages vaak verschillend omdat het ook uiteenlopende projecten zijn. Een leidraad van de video’s is dat het altijd korte en krachtige montages zijn. Soms maken we ook animaties in deze video’s voor specifieke CTA’s (call to actions).

herbalife

NEEM CONTACT OP MET

Jorn Grisel

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.