GX Software

GX Software maakt marketingsoftware. zij bouwen het, installeren het en laten het samenwerken met andere systemen.
Daarmee maken zij elke organisatie online succesvol, op elk kanaal. Van website tot e-mail, van webshop tot Mijn Omgeving. GX Software maakt samen met de klant een oplossing die naadloos aansluit op een organisatie, IT-landschap en marketingstrategie.

De uitdaging

De klanten op de hoogte brengen van software updates door middel van video.

De uitdaging bij GX Software is om hun klanten te informeren over software updates. De technologie is voortdurend in beweging, dus ook de producten van GX. Het informeren van klanten kan natuurlijk via nieuwsbrieven of blogs, maar waarom geen video? Video heeft als kracht om veel informatie in een korte tijd over te dragen. Door de combinatie van visuele beelden en audio komt de informatie beter en duidelijker over op de ontvanger.

De oplossing

Productdemonstraties van de maker voor de klant.
In een reeks van productdemonstratie video’s richt GX Software zich direct tot de klant. In korte video’s wordt de klant bijgepraat over de belangrijkste software updates. In de video’s worden de verschillende softwareomgevingen gedemonstreerd. Na het kijken van zo’n video kunnen de klanten van GX Software aan de slag met de nieuwe features van de software.

Werkzaamheden

Opnames

Op locatie bij GX Software bouwen we een interview setting met meerdere camera’s en lampen. Als de audioapparatuur is aangesloten en de belichting is naar wens starten we met de opname van de software-update. Een vertegenwoordiger van GX Software spreekt de klant op professionele manier direct toe in een korte updatevideo.

Animatie

Om de klant een goed beeld te geven van de producten van GX Software, animeren we in de video’s beelden van de gebruikersomgeving. Dit zijn stills direct gemaakt vanuit de softwareomgeving of een live opname van deze omgeving. Zo worden de nieuwe features optimaal gedemonstreerd aan de klant.

Montage

We monteren de beelden van de interview setting en de verschillende gebruikersomgevingen van de software in een korte, krachtige video. In nog geen 2 minuten worden de klanten van GX Software bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen.

GX Connect

Het grootste gratis marketing evenement van Nederland

Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door GX Software. In een sfeerimpressie / aftermovie laten we het evenement zien. Er komen diverse sprekers en bezoekers aan het woord die vertellen over hun ervaringen op het evenement.

NEEM CONTACT OP MET

Jorn Grisel

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.