Een beursvideo die opvalt

Een beurs is de gelegenheid bij uitstek om jouw bedrijf, producten en diensten aan het publiek te presenteren. Maar je zal daar niet de enige zijn. Dat betekent dat je op zoek moet gaan naar manieren om eruit te springen. Opvallen lukt je met een professionele beursvideo. Deze zal de aandacht weten te trekken van voorbijgangers, die daardoor langer bij jouw stand blijven staan. Wil jij een beursvideo laten maken? Wij denken met je mee!

Ook een beursvideo laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een opvallende beursvideo.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een beursvideo laten maken?

“Kort en krachtig de kijkers inspireren”

Een video die bezoekers prikkelt

Wanneer we het over beursbezoekers hebben, hebben we het meestal over grote aantallen mensen. Interessante gesprekken met geïnteresseerden kunnen tot toekomstige leads leiden. Het is natuurlijk niet mogelijk om iedereen persoonlijk te spreken. Wil jij jouw bedrijf en zijn mogelijkheden aan een zo groot mogelijk bezoekersaantal overbrengen? Door een beursvideo te laten maken weet je bezoekers te prikkelen. Ook degenen die op dat moment niet bij jouw stand staan.

Positief en overtuigend

Een video maak je niet zomaar. Bij Your Productions beschikken we over de professionals en de ervaring die nodig zijn om van jouw beursvideo een succes te maken. Benader je ons om een beursvideo te laten maken? We beginnen bij het begin. Samen met jou bepalen wat de boodschap moet zijn en hoe we jouw doelgroep kunnen triggeren. Jij kent je doelgroep immers het beste. Your Productions zorgt voor een positieve en overtuigende representatie van jouw bedrijf op het videoscherm.

Een video van de beurshoogtepunten

Tal van ondernemers benaderen ons om een beursvideo te laten maken die zij op een aankomende beurs aan hun potentiële toekomstige klanten kunnen laten zien. Maar een video van het beursevenement zelf, van jouw stand, is ook mogelijk. In een dergelijke video geven we een positieve en herkenbare impressie van hoe de beurs is verlopen. Jouw bedrijf en jouw stand staan daarin centraal. Ook na afloop kunnen geïnteresseerden zo nog ‘een kijkje nemen’.

Betrokken bij het gehele proces

Je kunt bij Your Productions terecht voor twee verschillende soorten beursvideo’s. Video’s voor op een beurs en video’s van het beursevenement zelf. Heb jij hier behoefte aan? Wij gaan graag met je rond de tafel. In een persoonlijk gesprek leren we jou en je onderneming graag beter kennen. Volgens ons is dat een belangrijke voorwaarde om je bedrijf écht goed op de kaart te zetten. En weet je nog niet zeker welk type beursvideo je wilt laten maken? Ook sparren doen we graag.

Onze werkwijze

Jouw verhaal verwerkt in een krachtige beursvideo

1. Kennismaking

Bij onze eerste ontmoeting richten we ons volledig op jouw bedrijf. Wat is het speerpunt waarmee je wilt schitteren tijdens de beurs? Is het een specifiek product, een service, of mogelijk een overzicht van je complete bedrijf? Inzicht krijgen in jouw doelstellingen, zorgt ervoor dat wij uiteindelijk een video kunnen maken die deze bereikt.

2. Voorbereiding

Tijdens deze fase maken we alles klaar voor het opnemen van de bedrijfsfilm. We bepalen wat precies gefilmd wordt, wie erbij betrokken zijn en op welke plaatsen. Deze details worden vastgelegd in een script.

3. Opnames

Camera’s draaien! Ons filmteam brengt jouw onderneming, product, of dienst in beeld. We gaan het concept visualiseren. Met behulp van camera’s, belichting en geluidstechnieken zorgen we voor toffe beelden.

4. Montage

In deze fase wordt het complete plaatje gevormd: beeld, geluid en animatie. Onze editors bewerken de opgenomen beelden van jouw bedrijf tot een dynamische video. Kleuren worden verfijnd en we brengen de video tot leven met muziek en geluidseffecten. Het eindresultaat is een product dat jouw visie perfect uitdraagt en gereed is om je doelen te realiseren.

5. Feedback en oplevering

Tijdens de laatste fase kan je feedback geven op de beursvideo. We herhalen dit proces net zo lang tot de video volledig aan je verwachtingen voldoet. Wij zijn pas tevreden wanneer jij helemaal tevreden bent. De video wordt als bestand opgeleverd zodat je hem kan inzetten op de beurs.