Bedrijfsfilm

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Opmerkingen

* Verplichte velden

Geef uw bedrijf een gezicht met een bedrijfsfilm

Wilt u een bedrijfsfilm die perfect afgestemd is op uw wensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Your Productions heeft jarenlange ervaring met het maken van bedrijfsfilms voor zowel particuliere bedrijven als maatschappelijke instellingen.

Een bedrijfsfilm door Your Productions

  • Bedrijfsfilms zijn een aantrekkelijke manier om de klant te overtuigen van uw expertise

    Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter, een website met enkel tekst kan saai en onpersoonlijk ogen voor de bezoeker. Video’s zijn een uitstekende manier om uw website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm brengt u de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

  • Optimaliseer uw bedrijfsfilm met VSEO (Video Search Engine Optimization)

    Niet alleen bij uw website, maar ook bij uw bedrijfsfilm kunt u SEO  toepassen. Bij videos wordt dit echter VSEO genoemd. Doordat wij VSEO toepassen op uw videos zullen uw videos beter scoren in de zoekmachines wat als resultaat meer geïnteresseerde bezoekers oplevert.

  • Een Bedrijfsfilm is dé manier om uw bedrijf te presenteren

    U laat zien hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat, wat uw bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat u de klant te bieden heeft. U wilt natuurlijk dat uw onderneming volledig tot zijn recht komt in een bedrijfsvideo. Wij oriënteren ons allereerst op de achtergrond en identiteit van uw bedrijf, waarna we de sterke kanten prominent naar voren brengen in de montage.

Ook een bedrijfsfilm? Neem contact met ons op via het contactformulier.

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO