Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Bedrijfsfilm maken in Utrecht

“Een film zegt meer dan 1.000 woorden!”

Een eerste impressie zegt alles

Een eerste impressie zegt alles. Wat nou als je tijdens die eerste impressie direct het best mogelijke beeld kan geven van jouw bedrijf? Met een creatieve geest, top filmapparatuur en een jarenlange ervaring kunnen we elk bedrijf optimaal weergeven in een bedrijfsfilm. Of je nu een groot of klein bedrijf bent, wij denken altijd out of the box om te kijken hoe we jouw klanten het beste kunnen bereiken in een film. Van bakkerij tot ziekenhuis, we maken film in alle branches. Ons hart ligt bij filmproductie, we kijken altijd met ons team naar hoe we elk bedrijf zo mooi mogelijk in beeld brengen. Zodat niet alleen jij, maar ook wij trots kunnen zijn op het eind product.

Beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Stel je bent bezig met je nieuwe website, één van de eerste dingen waar je mee begint zijn waarschijnlijk de teksten. Het kost vaak ongelooflijk veel werk om al die pagina’s te vullen met tekst. Het mooie is dat je al die woorden kan samenvatten in een bedrijfsfilm 60 tot 90 seconden. Een film zegt meer dan 1.000 woorden. Alles wat je normaal gesproken tekstueel probeert over te brengen op je website, kan je nu in een film van 1 a 1.30 minuut visualiseren waardoor mensen direct een goede indruk krijgen van het bedrijf. Een film is zelfs zo effectief dat het één van de eerste dingen is welke bezoekers van een website aanklikken en hiermee krijgen ze direct de juiste indruk van het bedrijf.

Vier stappen tot succes
1. Wat wil jij vertellen?
Wat is voor jou belangrijk om te vertellen in de aftermovie, wat wil je laten zien?
2. Conceptontwikkeling
Door goed naar jouw wensen te kijken, maken we een concept voor de film welke hierop aansluit.
3. Productie
Met ons camerateam komen we langs om de beelden te maken. De montage verwerken we daarna op ons kantoor.
4. Feedback
Wij sturen het concept naar je op en je kan hierop feedback leveren. Wij maken de video volledig af naar wens.
Wij maakten o.a. ook films voor