Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam

“Prikkel je klanten met een bedrijfsfilm”

Een film trekt direct de aandacht

Heb je wel eens gekeken naar je eigen reactie wanneer je een film ziet staan op een website van een bedrijf waar je interesse in hebt? De kans is groot dat je direct de playbutton van de film hebt aangeklikt. Een film laat namelijk direct een goed beeld van het bedrijf zien. Het is echter wel belang dat de film van hoge kwaliteit is, want je wil met jouw bedrijf natuurlijk ook kwaliteit uitstralen? Wij helpen je graag met een professionele, creatieve bedrijfsfilm. Wij denken mee naar hoe we jouw klanten kunnen bereiken en hoe we hen kunnen overtuigen.

Presentatie van je bedrijf

Met een bedrijfsfilm kan je laten zien waarin jouw bedrijf zich onderscheid van de concurrent. Hoe ziet jouw werkplaats, fabriek, sportschool of kantoor er uit? Door het visueel te presenteren, creëer je binnen 60 – 90 seconden al een positief beeld bij je klanten, en dat is toch wat elk bedrijf wilt? Binnen een korte tijd de aandacht trekken van je (potentiële) klanten en die overhalen tot contact met jou. Dit realiseren we door korte, krachtige bedrijfsfilms te maken.

Je bedrijf in beeld
1. Wat wil je vertellen?
Elk bedrijf heeft een 'story to tell', wij laten dit verhaal zien in beeldvorm.
2. Conceptontwikkeling
We kijken naar wat we wel en niet in beeld brengen en maken een concept welke aansluit bij jouw doelgroep.
3. Productie
We plannen één of meerdere opnamedagen en komen filmen op locatie. Hierna wordt de montage gedaan bij Your Productions.
4. Feedback
Je hebt altijd de mogelijkheid om feedback te geven op elke film.
Wij maakten o.a. ook films voor