Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Bedrijfsfilm laten maken in Oss

“Wij maken geen standaard films, maar een film van deze tijd”

Interactie met je klanten

Hoe krijg je digitaal interactie met je klanten? Heb je wel eens een bedrijfswebsite bezocht die een bedrijfsfilm er op had staan? Heb je deze aangeklikt? Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk ja. Als internet bezoeker ben je op zoek naar interactieve items en klik je snel een video aan. Een bedrijfsvideo zorgt in korte tijd voor goede impressie van het bedrijf. Met een bedrijfsfilm zorg je voor vertrouwen bij jouw potentiële klant. Een bedrijfsfilm is online inzetbaar op bijvoorbeeld je website en social media, maar je kan hem ook offline in zetten op beurzen en tijdens presentaties. Een bedrijfsfilm is direct een ijsbreker. We kijken als filmbedrijf mee naar hoe we jouw klanten kunnen bereiken en zorgen voor de volledige productie. Wij zijn gevestigd in de buurt van Oss en komen graag eens bij je langs.

Video Search Engine Optimization

Wanneer we een bedrijfsfilm opleveren letten wij niet alleen op de video zelf maar ook op de online vindbaarheid van de video. Want je wilt natuurlijk ook dat hij gevonden wordt in de zoekmachines. Zo maken wij gebruik van VSEO (Video Search Egine Optimization). Hiermee optimaliseren wij jouw video voor de zoekresultaten en wordt je video optimaal gevonden in de zoekmachines en YouTube. Hierdoor ben je er zeker van dat de video op de juiste manier online geplaatst is. Stel je bent een bakkerij in regio Oss, dan wil je natuurlijk wel dat wanneer mensen op bakker Oss zoeken, je dan bij jouw film terecht komt. Wij optimaliseren de gegevens zo, dat wanneer mensen hierop zoeken, ze bij jouw video uit zouden moeten komen. Zo ben je regionaal goed vindbaar met de film.

Je bedrijfsverhaal in videovorm
1. Je verhaal
We maken een afspraak bij je bedrijf in regio Oss en bespreken welk verhaal je wil overbrengen.
2. Conceptontwikkeling
Op basis van dit verhaal maken we een filmconcept op maat.
3.Productie
Met ons videoteam komen op locatie filmen, en op ons kantoor wordt de montage gedaan van de film.
4. Feedback
Na oplevering van het eerste concept kan je feedback leveren op de film.
Wij maakten o.a. ook films voor