Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Bedrijfsfilm laten maken in Nijmegen

“Korte, krachtige bedrijfsfilms die niet saai zijn!”

Geef vertrouwen met een bedrijfsfilm

In een bedrijfsfilm kan je laten zien wat nou juist jouw bedrijf onderscheid ten opzichte van de concurrenten. We bedenken een concept welke volledig aansluit bij jouw bedrijf en de boodschap van die je wilt overbrengen. We brengen alles op een unieke, creatieve manier in beeld en zorgen voor een film die direct de aandacht pakt van de kijkers. Met een bedrijfsfilm kan je dat kijkje in de keuken geven waarmee je vertrouwen kan creëren bij (potentiële) klanten. Wij zitten met ons kantoor in Wijchen, naast Nijmegen. Wij maken daarom veel bedrijfsfilms in regio Nijmegen.

Tekstueel vs film

Informatie op een website zoals teksten en afbeeldingen is altijd de eerste content die geplaatst hoort te worden op een website en blijven altijd belangrijk. Om je website nou juist niet standaard te maken en persoonlijk te maken, kan je gebruik maken van een bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm kan op een aantrekkelijke manier de aandacht van de bezoeker aantrekken en wellicht nog belangrijker, het wordt door de bezoeker beter onthouden dan alleen tekstuele content. Hierdoor lig je altijd een streepje voor!

Jouw bedrijf in beeld
1. Je bedrijfsverhaal
We komen bij je langs in Nijmegen en bespreken wat je graag wil laten zien.
2. Conceptontwikkeling
Op basis van ons gesprek maken we een concept welke hierop aansluit.
3. Productie
Op de opnamedag worden alle beelden gemaakt. Deze worden gemonteerd tot een krachtige bedrijfsfilm.
4. Feedback
Je krijgt de mogelijkheid om feedback te geven op het concept van de film.
Wij maakten o.a. ook films voor