Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Bedrijfsfilm maken in Eindhoven

“Moderne bedrijfsfilms die wél effectief zijn”

Geef vertrouwen met een bedrijfsfilm

Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een website, maar leef je eens in in een potentiële klant, voor welk bedrijf moet hij gaan tijdens zijn online zoektocht. Ieder bedrijf heeft wel een website, de één met een mooiere layout dan de ander, en een ander heeft weer met mooiere teksten. Een potentiële klant moet vertrouwen krijgen in het bedrijf en dat vertrouwen kan je creëren door jezelf te laten zien. Een bedrijfsfilm is daar de ideale tool voor. Met een bedrijfsfilm geef je een kijkje in de keuken. Wie zijn jullie, wat doen jullie, en wat kunnen jullie voor de klant betekenen? Wij denken mee aan hoe je dit het beste en mooiste over kan brengen door middel van film.

Hogere conversie met film

Heb je wel eens gemeten hoeveel leads je binnen krijgt met de website? Met een bedrijfsfilm kan je deze leads verhogen. Een bedrijfsfilm laat zien wie je als bedrijf bent en wat je doet. Hierdoor kan je vertrouwen creëren bij je nieuwe klanten. Je kan deze film inzetten op o.a. je website, social media (Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram of op de beurs. Laat hem zien aan klanten wanneer je een presentatie hebt om zo het ijs te breken. Een film kan in alle opzichten de conversie verhogen van zowel online als offline sales.

Vier stappen tot succes
1. Wat wil jij vertellen?
Wat is voor jou belangrijk om te vertellen in de aftermovie, wat wil je laten zien?
2. Conceptontwikkeling
Door goed naar jouw wensen te kijken, maken we een concept voor de film welke hierop aansluit.
3. Productie
Met ons camerateam komen we langs om de beelden te maken. De montage verwerken we daarna op ons kantoor.
4. Feedback
Wij sturen het concept naar je op en je kan hierop feedback leveren. Wij maken de video volledig af naar wens.
Wij maakten o.a. ook films voor