Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Bedrijfsfilm laten maken in Arnhem

“Op een creatieve manier inzicht geven in je bedrijf”

Een kijkje in de keuken!

Wat onderscheid jou van je concurrenten? Waarom is jouw bedrijf beter dan die van je concurrent? Dit kan je laten zien een bedrijfsfilm. Laat je USP’s (Unique Selling Points) zien. Tijdens een samenwerking met ons komen we langs bij je bedrijf en gaan kijken hoe voor jouw bedrijf nou de optimale bedrijfsfilm er uit zou moeten zien. Hoe bereik je nou de klanten die je wil bereiken? We ontwikkelen een creatief concept waarmee de aandacht wordt getrokken en zorgen voor de complete productie van de film. Van opnames tot montage. Met een bedrijfsfilm kan je een levendig beeld geven van je bedrijf en dat kijkje in de keuken. Creëer vertrouwen!

Tekst content vs film

Tekst en afbeeldingen zijn één van de eerste dingen die je plaatst op een website. Dit zijn ook erg belangrijke onderdelen. Dit kan je echter uitbreiden met een bedrijfsfilm. Het voordeel van een bedrijfsfilm is dat je nou juist net dat beetje extra kan laten zien en een kijkje in de keuken geeft. Een foto kan mooi zijn, maar een film is levend. Je krijgt direct een gevoel bij het bedrijf. Films zijn ook één van de eerste dingen die mensen aanklikken wanneer ze een website bezoeken waar een film op staat. Een aantrekkelijke manier om direct een streepje voor te liggen op je concurrenten! We zitten in de buurt van Arnhem en komen graag eens bij je langs!

Een bedrijfsfilm in vier stappen
1. Bedrijfsverhaal
We maken een afspraak in Arnhem om een goed beeld te krijgen van wat je wilt laten zien.
2. Conceptontwikkeling
We maken een concept die aansluit op de wensen.
3. Productie
We komen de film maken bij jou op locatie en monteren deze bij ons op kantoor.
4. Feedback
Na ontvangst van het concept kan je feedback leveren op de film.
Wij maakten o.a. ook films voor