Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Bedrijfsfilm maken in Amsterdam

“Krachtige bedrijfsfilms die boeien!”

Laat je bedrijf zien!

Ben je wel eens op een website geweest waar een bedrijfsfilm op stond? Wat heb je toen gedaan? De kans is groot dat je de film hebt aangeklikt om hem te bekijken, want een bedrijfsfilm trekt aandacht en interesse van de bezoekers. Met een bedrijfsfilm kan je laten zien wat jouw bedrijf onderscheid ten opzichte van je concurrenten. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfsvideo aan jouw wensen voldoet en het doel bereikt waarvoor die gemaakt is. Met een bedrijfsfilm kan je vertrouwen creëren bij potentiële klanten. Dit kan zowel online op de website en social media, maar dit kan ook offline op beurzen of tijdens sales gesprekken en presentaties. Een bedrijfsfilm geeft in 60 tot 90 seconden een korte impressie weer van je bedrijf waarmee je direct het ijs kan breken.

Tekstueel vs film

Content op een website is enorm belangrijk. De meeste bedrijven starten altijd met tekstuele content en afbeeldingen. Dit is vaak de basis van een website. Alleen tekst en afbeeldingen geven echter vaak niet een goed inzicht in een bedrijf. Het is een beetje oppervlakkig, je weet niet wie er achter zit. Met een bedrijfsfilm kan je dat stukje vertrouwen boosten. Je laat ermee zien wie je bent, wat je doet, en hoe je de klanten van dienst kan zijn. Het is een aantrekkelijke manier om jezelf te presenteren aan de bezoekers. Wist je dat vrijwel iedereen een bedrijfsfilm aanklikt wanneer deze op je website staat? Je krijgt hiermee namelijk direct een goed beeld van het bedrijf. En des te meer kwaliteit deze film uitstraalt, des te beter klanten over jouw bedrijf gaan denken. Hiermee lig je al snel een streepje voor op je concurrenten!

Jouw bedrijf in beeld
1. Je bedrijfsverhaal
We komen bij je langs in Amsterdam en bespreken wat je graag wil laten zien.
2. Conceptontwikkeling
Op basis van ons gesprek maken we een concept welke hierop aansluit.
3. Productie
Op de opnamedag worden alle beelden gemaakt. Deze worden gemonteerd tot een krachtige bedrijfsfilm.
4. Feedback
Je krijgt de mogelijkheid om feedback te geven op het concept van de film.
Wij maakten o.a. ook films voor