Een bedrijfsfilm met resultaat

Maak je website bezoekers enthousiast en overtuig ze met een moderne bedrijfsfilm. Wist je dat het grootste deel van je bezoekers liever kijkt dan leest?  Binnen één minuut kan je je bezoekers een positief gevoel geven.

Geef je bedrijf een gezicht

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Aan ons de taak om dit verhaal op een sterke manier over te brengen en je klant te overtuigen. Your Productions heeft jarenlange ervaring met het maken van corporate films voor zowel particuliere bedrijven als maatschappelijke instellingen. Wij denken graag met je mee en adviseren je over hoe je je potentiële klanten kan aantrekken.

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een creatieve, moderne bedrijfsfilm.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

“Een unieke manier om je bedrijf te laten zien”

Dé manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld

Je laat zien hoe het er in je bedrijf aan toe gaat, wat het bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat je de klant te bieden hebt. Je wilt natuurlijk dat de onderneming volledig tot zijn recht komt in een bedrijfsvideo. Om deze reden oriënteren wij ons allereerst op de achtergrond en identiteit van het bedrijf, waarna we de sterke kanten prominent naar voren brengen in de film. Daarnaast kunnen we een CTA (Call to Action) in de film inzetten zodat klanten sneller contact met je opnemen.

Video's converteren beter dan elke andere soort content

Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter zijn bezoekers visueel ingesteld. Video’s zijn een uitstekende manier om je website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm breng je de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

Optimaliseer met VSEO (Video Search Engine Optimization)

Niet alleen bij de website maar ook bij de bedrijfsfilm kan je SEO toepassen. Bij videos wordt dit echter VSEO genoemd. Doordat wij VSEO toepassen op jouw videos zullen je videos beter scoren in de zoekmachines wat als resultaat meer geïnteresseerde bezoekers oplevert.

Van kijker naar klant

Een bedrijfsfilm laten maken start bij de concept ontwikkeling waarbij doelen worden opgesteld. Bijvoorbeeld de kijker enthousiasmeren en overtuigen. Wat is er mooier dan van je online bezoekers uiteindelijk klanten te maken. Een bedrijfsfilm is een investering, maar het is een investering waar je nieuwe klanten uit haalt en over het algemeen een hoge ROI (rendement op investering) heeft vanwege de nieuwe klanten.

Onze werkwijze

Resultaat halen met een krachtige bedrijfsfilm, hoe gaat dat? We leggen het je uit.

1. Kennismaking

Wanneer we kennis maken verdiepen we ons in jouw bedrijf. Wil je meer werknemers werven, sales verhogen of naamsbekendheid vergroten? Het begrijpen hiervan is cruciaal om effectieve en meeslepende content te creëren die deze doelen behaalt.

2. Voorbereiding

In deze fase bereiden we de opnames van de bedrijfsfilm voor. Wat brengen we exact in beeld, met welke mensen en welke locaties. Al deze zaken komen terug in een videoplan, draaiboek of script.

3. Opnames

En actie! Onze cameramensen leggen jouw bedrijf vast op film. Het is onze taak om jouw visie tot leven te brengen en elk detail vast te leggen die daaraan bijdraagt. We werken met licht en geluid om het mooiste plaatje te creëren van hoge kwaliteit.

4. Montage

In deze stap komt alles samen: beeld, geluid en animatie. Onze editors monteren de geschoten beelden van het bedrijf tot een flitsende video. We optimaliseren de kleuren en voegen muziek en geluidseffecten toe. Het resultaat is een afgewerkt product dat jouw wensen weerspiegelt en klaar is om je doelen te behalen.

5. Feedback en oplevering

In de laatste fase voorziet de klant de bedrijfsfilm van feedback. Dit doen we zo vaak nodig is om de film helemaal naar wens te maken. We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. De bedrijfsfilm wordt geleverd als bestand voor jouw videostrategie of marketingdoeleinden.