Een bedrijfsfilm met resultaat

Maak je website bezoekers enthousiast en overtuig ze met een moderne bedrijfsfilm. Wist je dat het grootste deel van je bezoekers liever kijkt dan leest?  Binnen één minuut kan je je bezoekers een positief gevoel geven.

Geef je bedrijf een gezicht

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Aan ons de taak om dit verhaal op een sterke manier over te brengen en je klant te overtuigen. Your Productions heeft jarenlange ervaring met het maken van corporate films voor zowel particuliere bedrijven als maatschappelijke instellingen. Wij denken graag met je mee en adviseren je over hoe je je potentiële klanten kan aantrekken.

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een creatieve, moderne bedrijfsfilm.

Prijs opvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

“Een unieke manier om je bedrijf te laten zien”

Dé manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld

Je laat zien hoe het er in je bedrijf aan toe gaat, wat het bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat je de klant te bieden hebt. Je wilt natuurlijk dat de onderneming volledig tot zijn recht komt in een bedrijfsvideo. Om deze reden oriënteren wij ons allereerst op de achtergrond en identiteit van het bedrijf, waarna we de sterke kanten prominent naar voren brengen in de film. Daarnaast kunnen we een CTA (Call to Action) in de film inzetten zodat klanten sneller contact met je opnemen.

Video's converteren beter dan elke andere soort content

Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter zijn bezoekers visueel ingesteld. Video’s zijn een uitstekende manier om je website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm breng je de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

Optimaliseer met VSEO (Video Search Engine Optimization)

Niet alleen bij de website maar ook bij de bedrijfsfilm kan je SEO toepassen. Bij videos wordt dit echter VSEO genoemd. Doordat wij VSEO toepassen op jouw videos zullen je videos beter scoren in de zoekmachines wat als resultaat meer geïnteresseerde bezoekers oplevert.

Van kijker naar klant

Een bedrijfsfilm laten maken start bij de concept ontwikkeling waarbij doelen worden opgesteld. Bijvoorbeeld de kijker enthousiasmeren en overtuigen. Wat is er mooier dan van je online bezoekers uiteindelijk klanten te maken. Een bedrijfsfilm is een investering, maar het is een investering waar je nieuwe klanten uit haalt en over het algemeen een hoge ROI (rendement op investering) heeft vanwege de nieuwe klanten.

Jouw bedrijfsverhaal in videovorm
1. Het verhaal
Een bedrijfsfilm laten maken begint bij het bedrijfsverhaal. Wat wil je je (potentiële) klanten laten zien?
2. Conceptontwikkeling
Wij maken een concept welke volledig aansluit bij je bedrijf.
3. Productie
Wij komen op locatie om de opnames te maken waarna deze gemonteerd worden.
4. Feedback
Je krijgt een concept aangeleverd waarop je feedback kunt leveren, je krijgt bij ons onbeperkt feedback rondes.
Wij maakten o.a. ook films voor

Veelgestelde vragen

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm laat zien wie je bedrijf is en waar je voor staat. Je geeft de kijkers een kijkje ‘in de keuken’. Binnen 1 a 2 minuten krijgt de bezoeker al direct een goed beeld van het bedrijf. Zowel potentiële klanten als werknemers kan je hiermee sneller en beter aantrekken.

Wat is de productietijd van een bedrijfsfilm?

Wij zorgen er altijd voor dat we binnen 2 tot 10 werkdagen na de opnames het eerste concept van de bedrijfsfilm aanleveren. Heb je een bepaalde deadline voor de film, laat het ons dan altijd weten.

Wat is de ideale lengte van een bedrijfsfilm?

De ideale lengte voor een bedrijfsfilm ligt onder de 1,5 minuut. Betrap je jezelf er ook wel eens op dat je spanningsboog niet heel hoog is wanneer je op social media scrollt? Dan ben je zeker niet de enige, de meeste mensen kijken maximaal 1 tot 1,5 minuut naar een film op social media.

Ik heb zelf een idee, kunnen jullie dat uitwerken?

Uiteraard! Leg het idee bij ons neer en we gaan samen kijken hoe we dit idee kunnen realiseren. We plannen een brainstorm in en gaat kijken hoe we het idee op de beste manier kunnen gaan realiseren en werken dit uit tot een script.

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Er is geen vaste prijs aan een bedrijfsfilm te koppelen, echter hanteren we wél vaste tarieven om een prijs op te bouwen. Een aantal onderdelen die invloed hebben op de prijs zijn:

– Opnamedagen / uren (afhankelijk van het concept voor de film en de locaties)
– Voice-over
– Dronebeelden
– Animaties
– Lengte van de film

Tezamen zorgt dit voor de totaalprijs van de bedrijfsfilm. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Moet ik bestanden aanleveren voor een bedrijfsfilm?

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op de juiste manier in beeld wordt gebracht. Vaak hebben we nog wel wat huisstijl elementen nodig wanneer er ook animaties in beeld komen. Denk aan titelbalkjes op jullie logo. Het is daarom van belang dat we het volgende ontvangen:

– Logo in EPS of AI
– Huisstijlhandboek (indien deze aanwezig is)

Stuur dit naar je contactpersoon of naar info@yourproductions.nl