Een bedrijfsfilm met resultaat

Maak je website bezoekers enthousiast en overtuig ze met een moderne bedrijfsfilm. Wist je dat het grootste deel van je bezoekers liever kijkt dan leest?  Binnen één minuut kan je je bezoekers een positief gevoel geven.

Geef je bedrijf een gezicht

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Aan ons de taak om dit verhaal op een sterke manier over te brengen en je klant te overtuigen. Your Productions heeft jarenlange ervaring met het maken van corporate films voor zowel particuliere bedrijven als maatschappelijke instellingen. Wij denken graag met je mee en adviseren je over hoe je je potentiële klanten kan aantrekken.

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een creatieve, moderne bedrijfsfilm.

Offerte aanvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

“Een unieke manier om je bedrijf te laten zien”

Dé manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld

Je laat zien hoe het er in je bedrijf aan toe gaat, wat het bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat je de klant te bieden hebt. Je wilt natuurlijk dat de onderneming volledig tot zijn recht komt in een bedrijfsvideo. Om deze reden oriënteren wij ons allereerst op de achtergrond en identiteit van het bedrijf, waarna we de sterke kanten prominent naar voren brengen in de film. Daarnaast kunnen we een CTA (Call to Action) in de film inzetten zodat klanten sneller contact met je opnemen.

Video's converteren beter dan elke andere soort content

Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter zijn bezoekers visueel ingesteld. Video’s zijn een uitstekende manier om je website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm breng je de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

Optimaliseer met VSEO (Video Search Engine Optimization)

Niet alleen bij de website maar ook bij de bedrijfsfilm kan je SEO toepassen. Bij videos wordt dit echter VSEO genoemd. Doordat wij VSEO toepassen op jouw videos zullen je videos beter scoren in de zoekmachines wat als resultaat meer geïnteresseerde bezoekers oplevert.

Van kijker naar klant

Een bedrijfsfilm laten maken start bij de concept ontwikkeling waarbij doelen worden opgesteld. Bijvoorbeeld de kijker enthousiasmeren en overtuigen. Wat is er mooier dan van je online bezoekers uiteindelijk klanten te maken. Een bedrijfsfilm is een investering, maar het is een investering waar je nieuwe klanten uit haalt en over het algemeen een hoge ROI (rendement op investering) heeft vanwege de nieuwe klanten.

Jouw bedrijfsverhaal in videovorm
1. Het verhaal
Een bedrijfsfilm laten maken begint bij het bedrijfsverhaal. Wat wil je je (potentiële) klanten laten zien?
2. Conceptontwikkeling
Wij maken een concept welke volledig aansluit bij je bedrijf.
3. Productie
Wij komen op locatie om de opnames te maken waarna deze gemonteerd worden.
4. Feedback
Je krijgt een concept aangeleverd waarop je feedback kunt leveren, je krijgt bij ons onbeperkt feedback rondes.
Wij maakten o.a. ook films voor