Korte, krachtige animatiefilm

Op zoek naar een leuke, aantrekkelijke manier om je product of dienst in beeld te brengen? Heb je een niet-tastbare dienst, of een concept welke je graag in beeld brengt? Dan is een animatie laten maken iets voor jou. Op een korte, krachtige manier kan je in 60 tot 90 seconden een perfect beeld geven van je product, dienst of bedrijf.

Wij zijn ervaren in het maken van animatiefilms. Elke film wordt bij ons uniek ontworpen, dit houdt in dat we alle animaties volledig op maat maken in de stijl die jouw bedrijf wil uitstralen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van animaties?

Wij adviseren je graag over wat voor een animatiefilm bij jouw bedrijf en budget past. Zo kunnen we samen tot een animatiefilm komen die volledig naar wens is.

Offerte aanvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een animatie laten maken?

“Niet-tastbare diensten kunnen eenvoudig, kort en duidelijk uitlegt worden”

Complexe onderwerpen duidelijk maken

Een complex onderwerp, hoe kan je dat nou makkelijk verduidelijken bij je doelgroep? Een animatiefilm helpt je om in een korte tijd (tussen 60 a 90 seconden) het complexe verhaal duidelijk te vertellen. Zelfs details waarvan je normaal gesproken dacht “hoe ga ik dit ooit overbrengen?”. Wij helpen je daar graag bij. Door te kijken naar de essentie van het verhaal en de onderdelen die je wil verduidelijken, maken we een geheel concept op maat die jouw boodschap overbrengt. Een animatie is de ideale tool voor lastige onderwerpen en niet-tastbare producten.

Laagdrempelig instappen in het onderwerp

Animatiefilms zijn super modern. Eén van de eerste dingen die een bezoeker doet op een website is op de play-knop drukken van de film op jouw website. Met een aantrekkelijke animatiefilm vang je direct de aandacht van de kijker en staat de kijker meer open voor ontvangen van informatie. Een ideale manier om met animatie de aandacht van jouw website bezoekers te trekken.

Optimaal inzetbaar voor marketing doeleinden

Een animatie laten maken is een perfect idee wanneer je op zoek bent naar een film die je op veel kanalen wil inzetten. Deze animatiefilm kan je plaatsen op je website, je kan hem inzetten op al je social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Linkedin, maar ook Instagram. Daarnaast worden de animatiefilms die we maken ook ingezet tijdens sales presentaties of pitches. Je hebt met de animatiefilm van een minuut direct een goede ijsbreker. Met deze animatie heb je binnen no time een kort en helder verhaal vertelt.

Herkenbare huisstijl

Een animatie laten maken kan volledig in eigen huisstijl. Door middel van kleuren, en animatiestijlen kan je een animatiefilm maken die volledig aansluit bij het bedrijf. Alle animaties die we maken, worden uniek ontworpen. Dit betekend dat alle poppetjes en scenes handmatig, digitaal, getekend worden. Naderhand worden deze handmatig geanimeerd. Dit betekend ook dat doordat we alles uniek tekenen, we ook met de animatie volledig met de huisstijl kunnen matchen. Zo is de identiteit ook goed herkenbaar in de film.

Jouw verhaal geanimeerd
1. Jouw verhaal
Met elke film wil je een verhaal vertellen. Wij luisteren naar jouw verhaal en zorgen ervoor dat dit in 1 minuut verteld kan worden.
2. Conceptontwikkeling
We ontwerpen een unieke animatie op basis van het verhaal wat je wil vertellen.
3. Productie
Na het design werk, gaan we aan de slag met het animeren van de design om er zo een animatiefilm van te maken.
4. Feedback
Je krijgt een concept aangeleverd waarop je feedback kunt leveren.
Wij maakten o.a. ook films voor