Korte, krachtige animatiefilm

Op zoek naar een leuke, aantrekkelijke manier om je product of dienst in beeld te brengen? Heb je een niet-tastbare dienst, of een concept welke je graag in beeld brengt? Dan is een animatie laten maken iets voor jou. Op een korte, krachtige manier kan je in 60 tot 90 seconden een perfect beeld geven van je product, dienst of bedrijf.

Wij zijn ervaren in het maken van animatiefilms. Elke film wordt bij ons uniek ontworpen, dit houdt in dat we alle animaties volledig op maat maken in de stijl die jouw bedrijf wil uitstralen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van animaties?

Wij adviseren je graag over wat voor een animatiefilm bij jouw bedrijf en budget past. Zo kunnen we samen tot een animatiefilm komen die volledig naar wens is.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een animatie laten maken?

“Niet-tastbare diensten kunnen eenvoudig, kort en duidelijk uitlegt worden”

Complexe onderwerpen duidelijk maken

Een complex onderwerp, hoe kan je dat nou makkelijk verduidelijken bij je doelgroep? Een animatiefilm helpt je om in een korte tijd (tussen 60 a 90 seconden) het complexe verhaal duidelijk te vertellen. Zelfs details waarvan je normaal gesproken dacht “hoe ga ik dit ooit overbrengen?”. Wij helpen je daar graag bij. Door te kijken naar de essentie van het verhaal en de onderdelen die je wil verduidelijken, maken we een geheel concept op maat die jouw boodschap overbrengt. Een animatie is de ideale tool voor lastige onderwerpen en niet-tastbare producten.

Laagdrempelig instappen in het onderwerp

Animatiefilms zijn super modern. Eén van de eerste dingen die een bezoeker doet op een website is op de play-knop drukken van de film op jouw website. Met een aantrekkelijke animatiefilm vang je direct de aandacht van de kijker en staat de kijker meer open voor ontvangen van informatie. Een ideale manier om met animatie de aandacht van jouw website bezoekers te trekken.

Optimaal inzetbaar voor marketing doeleinden

Een animatie laten maken is een perfect idee wanneer je op zoek bent naar een film die je op veel kanalen wil inzetten. Deze animatiefilm kan je plaatsen op je website, je kan hem inzetten op al je social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Linkedin, maar ook Instagram. Daarnaast worden de animatiefilms die we maken ook ingezet tijdens sales presentaties of pitches. Je hebt met de animatiefilm van een minuut direct een goede ijsbreker. Met deze animatie heb je binnen no time een kort en helder verhaal vertelt.

Herkenbare huisstijl

Een animatie laten maken kan volledig in eigen huisstijl. Door middel van kleuren, en animatiestijlen kan je een animatiefilm maken die volledig aansluit bij het bedrijf. Alle animaties die we maken, worden uniek ontworpen. Dit betekend dat alle poppetjes en scenes handmatig, digitaal, getekend worden. Naderhand worden deze handmatig geanimeerd. Dit betekend ook dat doordat we alles uniek tekenen, we ook met de animatie volledig met de huisstijl kunnen matchen. Zo is de identiteit ook goed herkenbaar in de film.

Onze werkwijze

Van concept tot oplevering, elke animatie heeft zijn eigen verhaal. Ontdek hoe we jouw ideeën tot leven brengen met een heldere animatie.

1. Kennismaking

De eerste stap is altijd een diepgaand gesprek om jouw visie te begrijpen. Waar gaat je animatie over? Welke boodschap wil je overbrengen en welke stijl heb je in gedachten? Dit vormt de basis van de creatieve reis.

2. Voorbereiding

Met jouw input beginnen we met het uitwerken van een script. Het verhaal wordt visueel gemaakt in een storyboard, zodat je een idee krijgt van hoe de animatie eruit zal zien en in welke volgorde de scènes zich afspelen.

3. Ontwerp

Voordat we beginnen met animeren, creëren we de visuele stijl van de animatie. We ontwerpen karakters, achtergronden en andere belangrijke elementen die nodig zijn. Voordat gestart wordt met animeren is jouw feedback essentieel, om ervoor te zorgen dat de visuele stijl van de animatie naar wens is.

4. Animeren

Onze animators brengen het storyboard tot leven, frame voor frame. Afhankelijk van de gekozen stijl kunnen hier verschillende technieken voor worden gebruikt. We voegen muziek, voice-overs en geluidseffecten toe om de kijkervaring te versterken en de boodschap duidelijker over te brengen.

5. Feedback en oplevering

Net als bij een videoproductie krijg je de kans om feedback te geven voordat de animatie wordt afgerond. Na eventuele aanpassingen leveren we de animatie in het gewenste formaat op, klaar om te delen met jouw doelgroep.