Korte, krachtige animatiefilm

Op zoek naar een leuke, aantrekkelijke manier om je product of dienst in beeld te brengen? Heb je een niet-tastbare dienst, of een concept welke je graag in beeld brengt? Dan is een animatie laten maken iets voor jou. Op een korte, krachtige manier kan je in 60 tot 90 seconden een perfect beeld geven van je product, dienst of bedrijf.

Wij zijn ervaren in het maken van animatiefilms. Elke film wordt bij ons uniek ontworpen, dit houdt in dat we alle animaties volledig op maat maken in de stijl die jouw bedrijf wil uitstralen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van animaties?

Wij adviseren je graag over wat voor een animatiefilm bij jouw bedrijf en budget past. Zo kunnen we samen tot een animatiefilm komen die volledig naar wens is.

Prijs opvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een animatie laten maken?

“Niet-tastbare diensten kunnen eenvoudig, kort en duidelijk uitlegt worden”

Complexe onderwerpen duidelijk maken

Een complex onderwerp, hoe kan je dat nou makkelijk verduidelijken bij je doelgroep? Een animatiefilm helpt je om in een korte tijd (tussen 60 a 90 seconden) het complexe verhaal duidelijk te vertellen. Zelfs details waarvan je normaal gesproken dacht “hoe ga ik dit ooit overbrengen?”. Wij helpen je daar graag bij. Door te kijken naar de essentie van het verhaal en de onderdelen die je wil verduidelijken, maken we een geheel concept op maat die jouw boodschap overbrengt. Een animatie is de ideale tool voor lastige onderwerpen en niet-tastbare producten.

Laagdrempelig instappen in het onderwerp

Animatiefilms zijn super modern. Eén van de eerste dingen die een bezoeker doet op een website is op de play-knop drukken van de film op jouw website. Met een aantrekkelijke animatiefilm vang je direct de aandacht van de kijker en staat de kijker meer open voor ontvangen van informatie. Een ideale manier om met animatie de aandacht van jouw website bezoekers te trekken.

Optimaal inzetbaar voor marketing doeleinden

Een animatie laten maken is een perfect idee wanneer je op zoek bent naar een film die je op veel kanalen wil inzetten. Deze animatiefilm kan je plaatsen op je website, je kan hem inzetten op al je social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Linkedin, maar ook Instagram. Daarnaast worden de animatiefilms die we maken ook ingezet tijdens sales presentaties of pitches. Je hebt met de animatiefilm van een minuut direct een goede ijsbreker. Met deze animatie heb je binnen no time een kort en helder verhaal vertelt.

Herkenbare huisstijl

Een animatie laten maken kan volledig in eigen huisstijl. Door middel van kleuren, en animatiestijlen kan je een animatiefilm maken die volledig aansluit bij het bedrijf. Alle animaties die we maken, worden uniek ontworpen. Dit betekend dat alle poppetjes en scenes handmatig, digitaal, getekend worden. Naderhand worden deze handmatig geanimeerd. Dit betekend ook dat doordat we alles uniek tekenen, we ook met de animatie volledig met de huisstijl kunnen matchen. Zo is de identiteit ook goed herkenbaar in de film.

Jouw verhaal geanimeerd
1. Jouw verhaal
Met elke film wil je een verhaal vertellen. Wij luisteren naar jouw verhaal en zorgen ervoor dat dit in 1 minuut verteld kan worden.
2. Conceptontwikkeling
We ontwerpen een unieke animatie op basis van het verhaal wat je wil vertellen.
3. Productie
Na het design werk, gaan we aan de slag met het animeren van de design om er zo een animatiefilm van te maken.
4. Feedback
Je krijgt een concept aangeleverd waarop je feedback kunt leveren.
Wij maakten o.a. ook films voor

Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een animatie laten maken?

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe lang het duurt om een animatie te laten maken. Gemiddeld duurt een animatie laten maken 4 tot 6 weken. Dit is altijd wel afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en lengte van de animatie. En altijd geldt, hoe sneller we feedback krijgen op de concepten, hoe sneller we door kunnen werken.

Wat kost een animatie laten maken?

Een toch niet onbelangrijke vraag wat een animatie laten maken kost, het antwoord hierop is echter afhankelijk van een aantal factoren.  De belangrijkste zijn de complexiteit en de lengte van de animatie video. Wanneer we het onderwerp weten en waar de animatie over moet gaan dan kunnen we een goede inschatting maken van de arbeidsuren die er in gaan zitten. Laat je het aan ons weten? We zijn altijd zeer snel met het maken van een offerte, dus neem vooral contact met ons op.

Waarom een animatie laten maken door Your Productions?

Your Productions heeft een creatief team die graag met je meedenken. Vaak heb je zelf al een idee van hoe de animatie er uit moet komen zien. Samen met jouw idee en onze expertise zorgen we ervoor dat het een film wordt die bij jouw doelgroep aan slaat. We kijken samen naar een stijl die aansluit bij jullie huisstijl en doelgroep en alles wordt handmatig getekend en geanimeerd. Tevredenheid staat voorop, dat betekend dat wij geen limiet hanteren voor feedback rondes. Dit omdat we overtuigd zijn van onze animatiekrachten en altijd onze klanten 100% tevreden willen zien. Samenwerken? We zien je vrijblijvende offerte aanvraag graag tegemoet.

Wat is de werkwijze van een animatie laten maken?

Wij hebben altijd een vast stappenplan om tot het beste resultaat te komen. Te beginnen met de pre-productie. Denk hierbij aan de stijl van de animatie, het kleurgebruik en het te vertellen verhaal. Vervolgens begint de productie en ontwerpen we de gehele animatie op basis van deze info. Je krijgt dus eigenlijk een uitgetekende versie van de animatie. Wanneer deze akkoord is bevonden gaan we aan de slag met de het animeren van deze afbeelden zodat alles interactief en ‘levend’ wordt. Hierna wordt het concept opgeleverd en is er nog de mogelijkheid om feedback te geven. Is hij naar wens? Dan leveren we de animatiefilm op en kan hij ingezet worden.

Maken jullie de animaties op maat?

Ja, de animaties zijn altijd op maat en uniek ontworpen. We zoeken altijd een stijl die bij de klant en de doelgroep past en ontwerpen op basis daarvan de animatie. Voor de ene klant kan het heel speels zijn, terwijl het bij de ander veel strakker moet ogen. Uiteindelijk is het doel om jouw doelgroep te bereiken met de animatie en dat de animatie video pakkend is bij hen.

Wat heb je nodig om een offerte te maken voor een animatie?

Al bij een eerste ingeving of idee waar je mee rond loopt kan je met ons contact opnemen. We gaan dan samen kijken tijdens een afspraak hoe we dit verder uit kunnen werken. Heb je al meer info? Dan kunnen wij ook al direct een vaste prijs maken voor de opdracht. De informatie die we dan nodig hebben is het doel van de video, wie er bereikt moet worden met de animatie en wat de boodschap is. We berekenen dan de arbeidsuren en komen met de offerte.