Aftermovie van jouw evenement

De aftermovie: hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement. Aftermovies zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo worden aftermovies op social media extreem veel bekeken. Bezoekers vinden het geweldig om terug in de sfeer van het evenement te komen. Een aftermovie laten maken van je (business) evenement is een belangrijk onderdeel van de marketing. Wij zorgen voor een creatieve stijl in de video en garanderen dat de aftermovie zo snel mogelijk na het evenement online komt te staan: je moet immers het ijzer smeden wanneer het nog heet is!

Ook een aftermovie laten maken?

Wij denken graag met je mee! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een gave aftermovie.

Prijs opvragen?
Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug.
Vul hieronder je gegevens in

Waarom een aftermovie laten maken?

“Een efficiënte manier om nieuwe bezoekers aan te trekken”

Aftermovies maken dat de bezoeker het moment herbeleeft

De muziek, de sfeer, het gezelschap en de drankjes maken dat bezoekers een fantastische tijd hebben op een evenement. Hoe gaaf zou het zijn als zij dit moment kunnen herbeleven? Een aftermovie laten maken door Your Productions resulteert in een perfecte combinatie van muziek, beeld en special effects, zodat de bezoeker gestimuleerd wordt om de volgende keer weer naar het evenement te komen.

Aftermovies zijn aantrekkelijk voor nieuwe bezoekers

Aftermovies zijn echter niet alleen bestemd voor bezoekers van het evenement: ook mensen die niet naar het evenement zijn geweest worden verleid om de volgende keer wél aanwezig te zijn. Door de meest spectaculaire momenten van de dag te selecteren en samen te voegen in een spetterende aftermovie maak je dus meteen reclame voor een vervolgevenement. Dat resulteert in meer bezoekers en meer omzet. Een aftermovie laten maken is dus absoluut de investering waard!

Aftermovies hebben een positief effect op de naamsbekendheid van jouw evenement

Bezoekers die een geweldige tijd op het evenement hebben gehad willen graag een tastbare herinnering aan deze dag. Er wordt dan ook vaak gezocht naar aftermovies op Youtube.  Dit sociale medium is tegenwoordig dé plek om video’s te bekijken en te uploaden. Deze filmpjes worden massaal gedeeld op andere social media zoals Facebook en Twitter. Wanneer je een leuke en professionele aftermovie heeft zal de naamsbekendheid van je evenement dan ook exponentieel groeien.

Mogelijkheid tot promotie van een volgende evenement

Een aftermovie bestaat uit een sfeerimpressie van het huidige evenement. Wat sommige mensen echter vergeten, is dat een aftermovie ook dé perfecte manier is om een volgende evenement te promoten. De volledige aandacht van alle huidige bezoekers/geïnteresseerden is bij deze aftermovie. Met zo’n groot bereik is het een ideaal moment om de aftermovie af te sluiten met de promotie van een volgend evenement. Plaats direct de nieuwe datum en vermeld waar ze tickets kunnen kopen. Een aftermovie kan dus voor meerdere doelen worden ingezet!

Moderne aftermovie van jouw evenement
1. Uniek
Elk evenement is uniek. Wij kijken naar wat jouw evenement uniek maakt.
2. Conceptontwikkeling
We maken een concept voor de film die aansluit bij jouw evenement.
3. Productie
Onze filmcrew komt naar jouw evenement en legt de beste momenten vast.
4.Feedback
We leveren een concept aan waarop je feedback kan geven. Bij ons krijg je onbeperkt feedback rondes.
Wij maakten o.a. ook films voor

Veelgestelde vragen

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een video die een terugblik geeft aan een evenement. Het is een video die na (after) een evenement is gemaakt. Met een aftermovie wordt een evenement weer herbeleeft. Doel is dan veelal ook om de sfeer van een evenement vast te leggen. Zo kunnen mensen bij het bekijken van een aftermovie weer genieten van het evenement.  Mensen die niet geweest zijn zien wat ze gemist hebben. En bij een volgend evenement is het te gebruiken ter promotie om weer even dat gevoel op te halen.

Welke soorten aftermovies zijn er?

Er zijn veel soorten aftermovies. Aftermovies voor festivals, bedrijfsevenementen, beurzen, bedrijfsuitjes en andere feesten. Een aftermovie is er dus in alle soorten en maten. De sfeer van de dag wordt overgebracht in een aftermovie. Bij feesten zal dit een lekker vlotte film zijn, bij bedrijfsmatige evenementen zal dit veelal rustiger zijn en een goede impressie van het bedrijfsevenement geven.

Waarom een aftermovie laten maken?

Online zichtbaar zijn is belangrijk voor veel bedrijven en evenementen.  Een aftermovie zorgt ervoor dat jouw evenement online zichtbaar is. Bezoekers van het evenement kunnen terugkijken naar een geslaagde editie van het evenement en potentiële bezoekers krijgen een impressie van het evenement en de sfeer zodat ze bij een volgende editie er mogelijk wel bij zijn. Een aftermovie wordt daarom ook vrijwel altijd ingezet ter promotie van volgende edities. Daarnaast zijn beelden van de aftermovie ook weer herbruikbaar ter promotie van nieuwe edities. Your Productions bewaard altijd de ruwe beelden van de evenementen die door ons gefilmd zijn.

Wat kost een aftermovie?

De prijs van een aftermovie is altijd afhankelijk van diverse factoren. Zo is een belangrijk punt het aantal uren dat een filmcrew op locatie is. Zijn ze er slechts enkele uren, of is het een volle dag? Is het een klein evenement en is één cameraman voldoende, of zijn er meerdere mensen nodig om het evenement goed vast te leggen? Uiteindelijk is het van belang dat de belangrijkste onderdelen van jouw evenement goed op beeld staan. Het videobedrijf helpt met een plan van aanpak. Andere factoren die meespelen met de prijs zijn de lengte, en of er animaties in voorkomen. Conclusie is dat het er eigenlijk geen vaste prijs aan te koppelen is, en alles op uurbasis wordt berekend bij een vooropgezet plan. Neem contact op om een prijs op maat te ontvangen voor jouw aftermovie.