Aftermovie laten maken

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Opmerkingen

* Verplichte velden

SPETTERENDE AFTERMOVIE LATEN MAKEN

De aftermovie: hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement. Aftermovies zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo worden aftermovies op Youtube extreem veel bekeken. Sommige bezoekers vinden het geweldig om terug in de sfeer van het evenement te komen, waar andere het vooral leuk vinden om zichzelf terug te zien. Wij helpen u graag met het maken van een professionele aftermovie. Wij zorgen voor een creatieve stijl in de video en garanderen dat uw aftermovie zo snel mogelijk na het evenement online komt te staan: u moet immers het ijzer smeden wanneer het nog heet is!

WAAROM EEN AFTERMOVIE LATEN MAKEN?

  • Aftermovies maken dat de bezoeker het moment herbeleeft
    De muziek, de sfeer, het gezelschap en de drankjes maken dat bezoekers een fantastische tijd hebben op een evenement. Hoe gaaf zou het zijn als zij dit moment kunnen herbeleven? Een aftermovie laten maken door Your Productions resulteert in een perfecte combinatie van muziek, beeld en special effects, zodat de bezoeker gestimuleerd wordt om de volgende keer weer naar uw evenement te komen.
  • Aftermovies zijn aantrekkelijk voor nieuwe bezoekers
    Aftermovies zijn echter niet alleen bestemd voor bezoekers van het evenement: ook mensen die niet naar uw evenement zijn geweest worden verleid om de volgende keer wél aanwezig te zijn. Door de meest spectaculaire momenten van de dag te selecteren en samen te voegen in een spetterende aftermovie maakt u dus meteen reclame voor een vervolgevenement. Dat resulteert in meer bezoekers en meer omzet. Een aftermovie laten maken is dus absoluut de investering waard!
  • Aftermovies hebben een positief effect op de naamsbekendheid van uw evenement
    Bezoekers die een geweldige tijd op uw evenement hebben gehad willen graag een tastbare herinnering aan deze dag. Er wordt dan ook vaak gezocht naar aftermovies op Youtube.  Dit sociale medium is tegenwoordig dé plek om video’s te bekijken en te uploaden. Deze filmpjes worden massaal gedeeld op andere social media zoals Facebook en Twitter. Wanneer u een leuke en professionele aftermovie heeft zal de naamsbekendheid van uw evenement dan ook exponentieel groeien.

Ook een aftermovie laten maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO