Aftermovie van jouw evenement

De aftermovie: hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement. Aftermovies zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo worden aftermovies op social media extreem veel bekeken. Bezoekers vinden het geweldig om terug in de sfeer van het evenement te komen. Een aftermovie laten maken van je (business) evenement is een belangrijk onderdeel van de marketing. Wij zorgen voor een creatieve stijl in de video en garanderen dat de aftermovie zo snel mogelijk na het evenement online komt te staan: je moet immers het ijzer smeden wanneer het nog heet is!

Ook een aftermovie laten maken?

Wij denken graag met je mee! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en zet de eerste stap naar een gave aftermovie.

Jorn Grisel

Oprichter & filmmaker

Een hardwerkende ondernemer met hart voor de zaak en de projecten waar hij aan werkt. Met volle overgave verdiept hij zich in de bedrijven waarmee hij samenwerkt om zo bij elk project tot het beste eindresultaat te komen.

Mail Bel LinkedIn

Stel je vraag aan Jorn
Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.

Onze klanten over Your Productions

Één belletje is vaak al genoeg voor de inspiratie tot een mooi concept.” aldus Ruud Fraser (N.E.C. Nijmegen). We hebben hem en onze andere klanten gevraagd om te vertellen hoe ze de samenwerking ervaren. Lees hieronder meer.

‘Of het nu om een aftermovie van een evenement gaat, of een animatie voor een complex onderwerp, dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Nu al meerdere samenwerkingen met Your Productions mogen doen, en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeker een aanrader.’

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - STULZ

‘Herbalife Nutrition heeft als purpose – Making the world Healthier, dit zie je terug in alles wat we doen. De vakkundige mannen van Your Productions denken conceptmatig mee en brengen de purpose altijd op de juiste manier in beeld!

Brian van Dortmont
Sports Sponsorships & Marketing coördinator - Herbalife

‘Samen afzien met een glimlach, maar met ieder een eigen verhaal. Bij Strong Viking draait alles om de beleving van onze deelnemers en de emotie tijdens de evenementen. De kunst is om al deze momenten op de juiste manier vast te leggen en te verwerken tot een compleet verhaal.

Bas Klunder
Creative Marketing Manager - Strong Viking

‘Bij de evenementen van Le Champion draait het om het enthousiasmeren van zoveel mogelijk mensen voor de sport. De beleving van een hardloopwedstrijd staat dan ook in het teken van de sporter, maar ook de toeschouwers en supporters langs de kant.

Leonie van der Meer
Marketing & Communicatie Manager - Le Champion

Flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit. Deze drie woorden omschrijven onze jarenlange samenwerking met Your Productions. Van seizoenkaartcampagne tot spelerspresentatie en van informatieve video’s tot feelgood video’s.

Ruud Fraser
Marketing, Communicatie en Merchandise - N.E.C. Nijmegen

We werken graag samen met Your Productions. Het zijn professionals maar daarnaast ook zeer aardige mensen, denken goed mee in het proces. Zij hebben onze bedrijfsfilm gerealiseerd en het eindresultaat mag er zijn. Videoproducties van hoge kwaliteit!

Juncker Bike Parts
Marketing afdeling -

‘Your Productions heeft de mooie promo van onze school, het ds. Pierson College, gemaakt samen met de 30 sec. filmpjes die momenteel in onze virtuele tour te zien zijn.

Yolande Stupers
Communicatiemedewerker - ds. Pierson College

Waarom een aftermovie laten maken?

“Een efficiënte manier om nieuwe bezoekers aan te trekken”

Aftermovies maken dat de bezoeker het moment herbeleeft

De muziek, de sfeer, het gezelschap en de drankjes maken dat bezoekers een fantastische tijd hebben op een evenement. Hoe gaaf zou het zijn als zij dit moment kunnen herbeleven? Een aftermovie laten maken door Your Productions resulteert in een perfecte combinatie van muziek, beeld en special effects, zodat de bezoeker gestimuleerd wordt om de volgende keer weer naar het evenement te komen.

Aftermovies zijn aantrekkelijk voor nieuwe bezoekers

Aftermovies zijn echter niet alleen bestemd voor bezoekers van het evenement: ook mensen die niet naar het evenement zijn geweest worden verleid om de volgende keer wél aanwezig te zijn. Door de meest spectaculaire momenten van de dag te selecteren en samen te voegen in een spetterende aftermovie maak je dus meteen reclame voor een vervolgevenement. Dat resulteert in meer bezoekers en meer omzet. Een aftermovie laten maken is dus absoluut de investering waard!

Aftermovies hebben een positief effect op de naamsbekendheid van jouw evenement

Bezoekers die een geweldige tijd op het evenement hebben gehad willen graag een tastbare herinnering aan deze dag. Er wordt dan ook vaak gezocht naar aftermovies op Youtube.  Dit sociale medium is tegenwoordig dé plek om video’s te bekijken en te uploaden. Deze filmpjes worden massaal gedeeld op andere social media zoals Facebook en Twitter. Wanneer je een leuke en professionele aftermovie heeft zal de naamsbekendheid van je evenement dan ook exponentieel groeien.

Mogelijkheid tot promotie van een volgende evenement

Een aftermovie bestaat uit een sfeerimpressie van het huidige evenement. Wat sommige mensen echter vergeten, is dat een aftermovie ook dé perfecte manier is om een volgende evenement te promoten. De volledige aandacht van alle huidige bezoekers/geïnteresseerden is bij deze aftermovie. Met zo’n groot bereik is het een ideaal moment om de aftermovie af te sluiten met de promotie van een volgend evenement. Plaats direct de nieuwe datum en vermeld waar ze tickets kunnen kopen. Een aftermovie kan dus voor meerdere doelen worden ingezet!

Onze werkwijze

Stap voor stap naar een indrukwekkende aftermovie. Hoe zorgen we ervoor dat jouw evenement, festival of conferentie onvergetelijk blijft? Hier is hoe we dat doen:

1. Kennismaking

Voor we van start gaan, willen we alles weten over je evenement. Wat zijn de hoogtepunten die je wilt uitlichten? Het is onze taak om te begrijpen wat jouw evenement uniek maakt, zodat we een aftermovie kunnen maken die de essentie perfect vangt.

2. Voorbereiding

We beslissen welke momenten cruciaal zijn om te filmen, welke apparatuur we nodig hebben en hoe we het beste de sfeer en energie van het evenement kunnen vastleggen. Hier ontstaat het draaiboek dat ons gidst tijdens de opnamedag.

3. Opnames

Tijdens het evenement zijn we overal te vinden, op zoek naar de perfecte shots die de sfeer en emotie van het moment vastleggen. Of het nu het enthousiasme van het publiek is of de passie van de artiesten, we leggen elk moment vast dat het terugkijken waard is.

4. Montage

Na het evenement starten we met de montage. Hier voegen we het vastgelegde materiaal samen tot een dynamische aftermovie. We kiezen de beste clips, voegen muziek en eventuele animaties of graphics toe en zorgen ervoor dat de video de kijker meeneemt naar de hoogtepunten van het evenement.

5. Feedback en oplevering

Voordat de video wordt opgeleverd, is er een feedbackronde. Wij streven naar perfectie en willen ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent met het eindproduct. Vervolgens krijg je het bestand in de gewenste formaten aangeleverd, waarna de aftermovie klaar is om gedeeld te worden om het evenement opnieuw te beleven.