Projecten

Dam tot Damloop 2016

Aan de 32e Dam tot Damloop deden 50.000 hardlopers mee. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder.

In opdracht van de organisator, Le Champion, maakten we dit weekend nog van 4 evenementen beelden en maakten we van nog 4 evenementen de aftermovie, de Dam tot Dam Wandeltocht, Dam tot Dam by Night, Dam tot Dam Fietsclassics (Wielrenners) en de Dam tot Dam Fietsclassics (Recreanten).

Opdrachtgever: Le Champion
Locatie: Amsterdam, Zaandam

Radboud Center for Mitochondrial Medicine

Het Radboud centrum voor mitochondriële geneeskunde is een internationaal expertisecentrum voor klinische zorg, diagnostiek en onderzoek voor patiënten met of verdacht van het hebben van een mitochondriale energie stoornis. Voor de bedrijfsfilm van het RCMM hebben we deze onderdelen in beeld gebracht.

Opdrachtgever: RCMM (Radboud Center for Mitochondrial Medicine)
Locatie: Radboudumc, Nijmegen

Strong Viking – Water Edition ’16

Wij zijn dé vaste videopartner van Strong Viking, zowel in Nederland als de andere landen. Voor de Water Edition maakten we een passende aftermovie. De Strong Viking Water Edition is verkozen tot Beste Obstacle Run van Nederland! Met een prachtig gebied en unieke hindernissen gebaseerd op het Viking tijdperk. De Water Edition vindt plaats op de Berendonck bij Wijchen/Nijmegen.

Opdrachtgever: Strong Viking
Locatie: Berendonck, Wijchen

Olympic Moves – Juvat Westendorp

Op de Juvat Dance Academy maakten we een promotiefilm waarmee deelnemers een Masterclass konden winnen met Juvat.

Opdrachtgever: Olympic Moves
Locatie: Juvat Dance Academy

Crossfit Wijchen – Promotiefilm

Onlangs is Crossfit Wijchen geopend. Wij maakte een promotiefilm voor deze ‘back to basic’ trainingsmethode. Crossfit combineert diverse trainingsmethodes zoals gewichtheffen, hardlopen, Bootcamp, roeien met eigen lichaamsgewicht. Crossfit is bedoeld voor iedereen die écht fit wilt worden. Wij visualiseerden de trainingsmethode en de passievolle Crossfit deelnemers.

Opdrachtgever: Crossfit Wijchen
Locatie: Kelvinstraat, Wijchen